PAWS Transport 06-12-2018

06 december 2018 18:40

Vandaag 6 december was het laatste PAWS Ierland transport dit jaar. Millie, Jupiter, Asher en kleine Babs kunnen nog net voor de feestdagen genieten van de lekkernijen en een warm mandje.

Rond 12.00 uur zou het transport arriveren. Ze kwamen gelukkig iets vroeger dan verwacht. Tony deed de achterdeuren open en daar zaten alle vier de schatten.

Snel even de jasjes van onze honden aangedaan want er stond best een stevig windje en daarna gelijk even op het grasveldje een plasje doen voordat we naar binnen gingen.

Het was al snel een volle kamer, de adoptanten en consulenten hadden hun honden ook meegenomen dus het was een gezellige hondenboel. We hadden lekkere gevulde speculaas en Anne en Katja hadden nog heerlijke appelcake meegebracht. De honden kregen een bak met lekkere pacific (vis) brokken  dus dat ging er goed in, ze hadden echt veel trek en lieten het zich goed smaken. Op de tafel lagen de spullen uitgestald en wat zijn de honden verwend, allemaal nieuwe eigen spulletjes. Stuk voor stuk waren het weer kanjers. Kleine Babs was een beetje overweldigd door de drukte, maar als ze gewend is thuis dan komt alles goed. Millie en Jupiter lieten hun neusjes zwaar werk verrichten, alles was interessant, vooral alles wat eetbaar was. Asher de greyhound hebben we maar even gezien, de adoptante vond dat Asher maar snel naar huis moest na zo'n lange reis en gelijk heeft ze. Asher heeft namelijk sinds kort 3 poten, maar hij doet het reuze goed. Een prachtkerel. We hebben inmiddels foto's gekregen en zoals jullie zien heeft hij het al reuze naar zijn zin met z'n kleine baasje.

Nadat de adoptanten en de honden weg waren hebben we nog even een broodje gegeten, beetje nagepraat en zijn we de spullen weer gaan opruimen. We vonden het weer een gezellig transport en zijn reuze blij dat de honden een fijn nieuw leven krijgen bij lieve mensen. We willen bij deze ook de adoptanten van Babs nog bedanken voor de donatie. Iedereen bedankt die heeft bijgedragen aan dit transport.

Fijne Feestdagen iedereen en veel geluk lieffies!!!

Kiki, Ton, Anne, Katja, Jurgen, Silvia

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Ineke en dick

Babs is erg lief. Ze heeft lekker gegeten en gedronken en ligt nu te slapen in haar mandje. Het valt ons tot nu toe mee, ze loopt goed mee aan de riem en ze heeft ook al buiten geplast en gepoept. Kijken hoe het vannacht gaat. Maar we hebben er alle vertrouwen in.

Het was een leuke dag en wat een leuke honden allemaal. De organisatie bedankt en groetjes van ons.
Ineke en Dick.