PAWS/IRGT Transport 17-01-2019

18 januari 2019 19:57

Gisteren was het eerste Greyhound/Lurcher transport van het nieuwe jaar. Rond 12.00 uur verzamelden de adoptanten zich bij het aankomstadres en onder het genot van een bakje koffie/thee met een heerlijke appelcake die Anne en Katja hadden meegebracht, was het wachten op de transportbus.

Om 12.30 uur mochten wij de 4 honden verwelkomen. Topper, de mooie reu die al 3 jaar bij PAWS in Ierland woonde, lieve bange Penny en  prachtige Pluto. Via IRGT kwam Gurtnacrehy Edge en hij gaat bijkomen van de lange reis en genieten bij zijn opvanggezin. Kijk eens naar zijn verhaal en foto’s, misschien kan hij dan ook snel naar zijn eigen familie.

We zijn gezamenlijk naar het grasveld gelopen om de honden even de poten te laten strekken en hun behoeftes te laten doen. Tijdelijke jasjes en tuigjes aangedaan was het was koud en nattig. Daarna lekker naar binnen op Topper na want hij weigerde om de drukte in te gaan en zijn vrouwtje is buiten bij hem gebleven. De adoptiepapieren werden getekend en de honden in het nieuw gestoken. Tuigjes, jasjes en halsbanden werden gepast. Foto’s gemaakt en snel naar huis om de nieuwe huisgenoot lekker te laten bijkomen van de 2-daagse reis. Slapende honden hebben we al op Facebook voorbij zien komen en ook Sarah van PAWS Ierland is zo enthousiast na het zien van de foto’s. Vooral wat betreft Topper die ze nu al zo gelukkig ziet. Met gemixte gevoelens hebben ze afscheid van hem genomen na 3 jaar, verdrietig door zijn vertrek en blij en dat hij zo’n lieve familie heeft gevonden.

Het was wederom een gezellig druk transport met lieve mensen en lieve honden.

Bedankt Karen, Ton, Anne en Katja, bedankt lieve adoptanten en opvanggezin en verder iedereen achter de schermen van GINN die hebben bijgedragen aan dit transport. Bedankt Dominic en Tony voor het veilig thuisbrengen van deze kanjers. Veel geluk doggies.

Silvia

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Jet en Roy

Wij zijn zo blij met Topper!! Hij doet het echt zo goed na zijn 3 jarig verblijf bij PAWS! Zo'n geweldig lieve hond! Hij doet zijn naam eer aan! Begint al steeds meer en meer ontspannen te worden en zich thuis te voelen bij ons.
Onze dank is groot aan alle medewerkers van GINN, PAWS, de mensen van het transport en achter de schermen, die hebben meegewerkt aan de adoptie, transport en aankomst van onze Topper. Geweldig!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Karen

En jij bedankt Silvia! Het was genieten met al die lieve hondjes en blije adoptanten!