PAWS/IRGT Transport 02-11-2017

03 november 2017 12:26

Al weken keek ik weer uit naar het gecombineerde greyhound transport van PAWS en IRGT. Dit keer zouden Polly (Polypocketrocket) Jake (Knight Invader) en Rick meekomen. Om 11.45 uur kwamen Dominic en Tony met de superdeluxe bus het terrein oprijden.

Spannend moment als de deuren opengaan, die lieve afwachtende kopjes. Eén voor één haalde Tony onze honden eruit. Wat een prachtige honden weer. De adoptanten waren jammer genoeg net te laat om hun hond aan te pakken, maar nu waren ze lekker aan het spelen en de boel aan het verkennen bij hun binnenkomst. Allereerst Jake, wat een prachtige imposante man, groot, gespierd, duidelijk een ex-racer. Polly, een kleine dame met een ontzettend lief kopje, verlegen zoals werd omschreven door Ierland, maar met geduld en liefde komt het allemaal goed. Temeer omdat ze er een broer en een zus bij krijgt. De greyhound die er al woont en Rick die bij ons in opvang zou komen. Het verhaal van Rick is het mooiste van de dag: prachtige mooie Blue greyhoundreu Rick, we verheugden ons al weken op hem. Een adoptie die niet doorging. We lieten hem toch meekomen en hij zou bij ons in opvang komen. De adoptanten van Polly kwamen binnen en zagen daar ook Rick rondscharrelen. Ze vertelden dat ze Rick al volgden vanaf het moment dat hij op de site kwam. Tussendoor was hij even gereserveerd wisten ze, en toen weer ter adoptie. Polly was inmiddels al voor hen gereserveerd voor adoptie, dus die droom moesten ze laten schieten, totdat....... zij oog in oog kwamen te staan met “hun” Rick en toen zij hoorden dat Rick nog ter adoptie was, was er voor hen geen twijfel meer mogelijk. Rick moest mee want, zeiden ze, waar er 2 zijn kunnen er ook 3 zijn. Wat een “match made in heaven”.

We waren allemaal heel tevreden en nadat alles geregeld en opgeruimd was, zijn we naar huis gegaan. Gelukkige honden, gelukkige families, gelukkige GINN vrijwillers. Wat wil je nog meer?  Kippevel!!!

GINN collega’s Tania en Kiki, bedankt voor jullie hulp. Adoptanten, bedankt voor het adopteren van onze greyhounds. Iedereen achter de schermen van GINN, bedankt. Dominic en Tony bedankt voor het veilig en comfortabel vervoeren van de honden, partner Ton voor het schoonhouden van de vloer en Francis en Andre bedankt voor de locatie.

Groetjes, Silvia

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Erna

Wat een mooi verslag en hoe kunnen 'dingen' toch lopen.... Als je je zo aangetrokken voelt tot een bepaalde hond en die staat dan ineens voor je neus en ook nog opnieuw ter adoptie... ja, dan is er maar 1 oplossing: dan neem je ze allebei mee naar huis. Ik kan het me zo goed voorstellen.
De ontmoeting met je hond waar je al zo lang naar uitkijkt is magisch. Ik wens de adoptanten van deze drie gelukkige greyhounds veel geluk tot in lengte van jaren.
Ik kijk uit naar het volgende transport om Millie in mijn hart te sluiten.