Overlijden May

04 november 2018 19:21

Ons heeft het verdrietige bericht bereikt dat May is overleden. Velen van u zullen May van haar prachtige halsbanden kennen, maar weten misschien niet dat May de allereerste consulente van GINN was, in de regio Limburg. Haar halsbanden waren toen nog bijzaak en met een klein tafeltje was zij steevast paraat tijdens de hondendagen (eerst in Amersfoort, later in Oss). Rondom May was het altijd een drukte van belang. Zij nam voor iedereen de tijd, wist precies wie er voor haar stond en welke hond daarbij hoorde. May was ook gul en groot in het 'iemand iets gunnen'. Was er een veiling, ongeacht voor welke stichting of voor welk asiel, dan schonk May iets moois. Nooit kon je haar betrappen op een kwaad woord over wie dan ook. Zij was een voorbeeld voor velen.

We wensen haar familie en alle naasten héél véél sterkte de komende tijd. May zal absoluut gemist gaan worden.

Namens alle vrijwilligers van GINN

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

8 maanden geleden geplaatst door Francina

Ik ging voor een 4e halsband van May kijken en kees dot verschrikkelijke bericht. Wat schrik ik hier van. Zag al dat de website door anderen werd gedaan maar geen idee waarom. Zo triest. Heel veel sterkte voor iedereen die met May te maken had.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Brigitte Koopman-Labots

Ten eerste wil ik de familie en vrienden condoleren van May.
Ik was echt fan van haar prachtige halsbanden, en mijn 2 honden hebben dan ook altijd haar halsbanden met trots gedragen.
Ik zeg altijd het is geen halsband maar een sieraad om de nek van onze hond.
Ik schrik dan ook van dit bericht.
Heel veel sterke met de grote verlies, en aan Miranda Smits-van Gorp en Anja Theis wil ik graag zeggen dat ze mooi werk leveren ter nagedacht van deze mooie vrouw.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Sily de Veen

Wat schrik ik hiervan, ik lees dit nu pas. Heel veel sterkte gewenst aan de familie. Al mijn windhonden dragen al vele jaren haar mooie handwerk en zullen dat nog vele jaren doen. Dag lieve May!

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Nathalie

10,5 jaar geleden adopteerden wij onze eerste windhond en zij kreeg een prachtige halsband gemaakt door May. 2 jaar later kwam er een Galgodame bij en ook zij heeft haar eigen 'May'. Schitterende halsbanden, zoals de karakters van windhonden ook zijn en zoals May zelf was.
Veel sterkte en kracht voor nu en in de toekomst aan alle naasten toegewenst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Ria Hendriks- Geerkens

Ik heb May in 2001 leren kennen als onze adoptieconsulente, ze werd gaandeweg de jaren een dierbare vriendin.
May was warm, eerlijk en oprecht en had een groot warm hart voor dieren. Ze was ook strijdbaar, ze is zich blijven inzetten voor
GINN en het welzijn van de windhonden.
Hoeveel hondjes zijn wel niet geadopteerd door May en Klaus en hoeveel hondjes heeft ze niet liefdevol opgevangen in haar gezin.
Ze stond altijd klaar met raad en daad en nooit was haar iets teveel als het om de hondjes ging. Kosten nog moeite werden gespaard!
Later ging May halsbanden voor de windhondjes maken, de banden moesten volgens May vooral comfortabel en veilig zijn!

Door haar creativiteit werden het gaandeweg prachtige halsbanden die lang meegingen en zeer veilig waren. Zovelen honden dragen May's halsbanden en welke windhond draagt er op vandaag geen halsband van May?

Lieve May, hoe zou ik jou ooit kunnen vergeten! Als onze lieve adoptieconsulente van Aneesha, Tiekenie, Mickey, Bodine en Fleur zal ik jouw voor altijd in mijn hart meedragen en de herinneringen aan jou koesteren!! Jij bent met ons verbonden door de liefde voor onze innig geliefde dieren waar jij je met zoveel inzet en liefde voor hebt ingezet! Rust zacht lieve, lieve May, tot ziens achter de regenboogbrug! Jij lief, dapper en mooi mens wat ga jij gemist worden!!!

Ik wens Klaus, Daniëlla en haar andere dierbaren heel veel strekte en kracht toe!

Ria

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Anneke

Voor mijn Angelo heb ik al heel wat jaartjes een halsband met zijn naam er op. Gemaakt door May.
Hij blijft prachtig, het zal ook heel erg vreemd zijn om May niet meer te zien op de windhondendagen. Op die dagen kreeg ik vaak gratis een tassel voor 1 van mijn honden of opvanghond.

Heel veel sterkte voor de Familie.