Opvang Diego gevonden!

09 november 2010 19:46

Een lieve mevrouw heeft zich via onze site aangemeld om Diego onder haar hoede te nemen. Binnenkort komt de dierenarts naar Diego kijken naar om te zien of er nog iets aan zijn oogjes is te doen.

 

 

Dit hondje is afgelopen weekend binnengebracht in een bevriend asiel. Het is een reutje van 7 maanden en hij heeft aan beide ogen een ernstige vorm van staar waardoor hij bijna niks ziet.


Op dit moment proberen we er achter te komen wat de eigenschappen van dit manneke zijn en hoe ernstig de situatie met zijn ogen is, maar feit is dat hij de hele dag in een hoekje van zijn kennel zit te bibberen van angst. Daarom vragen we u nu vast of u iemand bent of kent die dit kereltje, eventueel tijdelijk, onder zijn of haar hoede kan nemen om hem letterlijk en figuurlijk wegwijs te maken in een huis.

Hij lijkt zindelijk te zijn en kan goed overweg met andere honden; hij heeft nu gezelschap van een klein teefje en dat vindt hij fijn. Hij ziet nog wel licht en donker.

Zijn naam is DIEGO.

Kunt u helpen? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.