Oproep hulpgoederen BaasGalgo

25 september 2019 09:15

Zondag 13 oktober vieren wij het 20-jarig bestaan van GINN bij de Geffense Plas in Oss en BaasGalgo is daarbij.

Het zou mooi zijn als de vrijwilligers van BaasGalgo weer met een gevulde bus terug naar Spanje kunnen. Allereerst willen wij aangeven dat er géén behoefte aan dekens, dekbedden en kussens is. Wij vragen u vriendelijk deze niet mee te brengen. Verbandmateriaal kunnen ze wel gebruiken!

De grootste behoefte is blikvoer voor de honden, echter blikvoer is zwaar en de bus mag maar een bepaald gewicht vervoeren. Tevens is er ook maar een beperkte opslagruimte bij de shelter!

U kunt BaasGalgo op twee manieren helpen met blikvoer voor de honden: we hebben samen met Ronda's Shop bedacht dat we in de kraam van GINN en Ronda's Shop een potje zetten waar dan "blikvoergeld" in gedoneerd kan worden. Eind van de dag kunnen de vrijwilligers van BaasGalgo dat dan meenemen en zelf hun voorraad aanleggen en bijhouden. Voor wie toch liever zelf blikvoer mee wil geven vragen we om maximaal 6 blikken per gezin mee te geven, zodat de bus niet te zwaar wordt en er ook nog ruimte is voor de andere spullen.

Naast blikvoer is er ook behoefte aan veilige halsbanden en riemen. Veel honden worden regelmatig in het nieuw gestoken om er fashionable bij te lopen of omdat de halsbanden en riemen toch wat minder mooi worden. Mocht u dus onlangs uw lieverd(s) verwend hebben met een nieuwe halsband, riem of dat op 13 oktober gaan doen, wilt u dan misschien de oude halsband of riem doneren voor in de shelter?? U kunt de halsbanden en riemen afgeven bij de GINN kraam of bij de kraam van Ronda's shop. Ze mogen rafelig of minder mooi zijn, maar wel veilig genoeg voor een 2e ronde.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!!!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.