Opbrengst veiling FBM

12 december 2017 16:47

Update: Zojuist hebben we het fantastische bedrag van € 1.609,24 overgemaakt op de rekening van Fundación Benjamin Mehnert. Het is 3 x nageteld, maar het klopt echt: € 1.609,24!! Dank aan Janette Mooi voor het opzetten en overzicht houden en dank aan alle bieders en aanbieders voor dit prachtige resultaat...

* * *

Een paar weken terug hebben we besloten om een veiling voor Fundación Benjamin Mehnert op te starten, omdat zij een enorm aantal honden in de ziekenboeg hebben. De foto's spraken boekdelen.

Vanaf 1 november konden veilingstukken worden ingebracht en dat gebeurde massaal. De lijst werd langer en langer en diverser en diverser. En 30 november was het dan zover: de veiling werd afgetikt. En met een geweldige eindstand: € 1564,50!!

Dat gaan we, nadat alles is bijgeschreven op onze rekening, met een grote glimlach overmaken naar FBM!

Heel veel dank aan zowel de bieders als de aanbieders...

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tania Ekkerink

Yyyyiiiihhhhaaa
Geweldig!!

11 maanden geleden geplaatst door janette mooi

Het was ook erg leuk om te organiseren deze keer; wat een verrassend leuk aanbod van iedereen en de bereidwilligheid om flink te bieden was hartverwarmend! Ook de spontane donaties hebben hier mooi aan bijgedragen! Daarom nogmaals dank aan allen die dit hebben mogelijk gemaakt.
Warme groet, Janette Mooi

12 maanden geleden geplaatst door Mieke van Erp

Fantastisch wat een mooie opbrengst!!