Natalie

25 september 2018 16:01
En toen kwam Natalie eindelijk bij ons wonen!!!
 
Vlak na het overlijden van onze Gina leerden we Natalie kennen, we vonden haar vanaf dag 1 geweldig!!! . Omdat zij teveel op Gina leek hebben we destijds de keuze gemaakt om Eala bij ons te laten wonen. Toen Myra overleed hebben we opnieuw over Natalie nagedacht, we waren er van overtuigd dat een reu meer stabiliteit zou  brengen in onze roedel, dus is Rubio bij ons komen wonen. Toen Eala overleed werd Natalie net in het zonnetje gezet door GINN. 
Die lieve knappe dame had nog steeds geen huis! Hoe kan dat nu toch? We hebben er geen seconde langer over gedacht, natuurlijk mag zij bij ons, eindelijk!
Ze heeft al eens bij ons op de bank gelegen toen ze op bezoek was, en ze kent onze honden en poezen. Ze heeft alles dat je in een hond kunt wensen en meer! Ze is lief, ze luistert, kan los lopen, durft te vertrouwen, maakt geen ruzie, is bescheiden, grappig, vrolijk, manipulatief etc etc
 
Ze heeft alleen leishmania, en dat is voor ons geen enkel bezwaar. Dit is met goedkope medicijnen nu onder controle te houden. Bovendien hebben we het afgelopen jaar helaas ervaren dat 3 van onze lievelingen totaal onverwacht zijn overleden aan aandoeningen die we totaal niet zagen aankomen, een hersenbloeding, een maag perforatie en een bottumor. Dus wat zegt een ziekte of gezondheid nu eigenlijk over de toekomst...? 
Met leishmania doe je iets vaker bloedonderzoek waardoor je misschien zelfs eventuele  andere aandoeningen eerder ontdekt en tijdig kan behandelen.
 
Natalie (nu Pippa) is sinds gister bij ons en gedraagt zich of ze hier al maanden woont. Ze ligt op de bank, speelt vrij in de kamer, kan al los in het speelveld, vraagt of we even een van de mandjes in de zon willen zetten. Kort om ze is echt thuis, eindelijk!!! Het enige en terechte verwijt dat ze ons maakt, is dat we er zo lang over hebben gedaan om te snappen dat zij hier hoort!
We hopen dit goed te maken door haar een uitdagend en liefdevol leven te geven.
 
Wij gaan van haar genieten, welkom lieve Pippa.
 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Donna Bierling

Prachtig verhaal. Veel geluk met haar. XDonna

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Elsbeth

Wat een prachtig, mooi, warm verhaal! Ik hoop dat jullie nog lang van Pippa mogen genieten, en zij van jullie.