Mijn Gouden Mandje - Vida

10 juli 2020 09:16

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Vida

Dinsdagavond was het zover. Nadat we weken daarvoor onze kids verteld hadden dat Vida bij ons zou komen wonen begon het aftellen. Onze jongste dochter had zelfs een aftel kalender gemaakt en elke ochtend werd iedereen verteld hoeveel nachtjes nog.... Vida's bedje en andere spulletjes stonden ook al een paar weken op haar te wachten.

Onze oudste dochter ging mee om Vida op te halen. Toen ze uit de vrachtwagen kwam en we kennis konden maken was ze gelijk nieuwsgierig en vrolijk. Daarna mocht ze nog even rennen samen met de andere geadopteerde honden. Na het aanmeten van tuigje en halsband namen we haar mee. Bij de auto aangekomen klom ze er zelf in. Ze ging rustig op haar kussen en dekentje liggen en lag de hele weg lekker naast onze dochter met haar kop op haar schoot.

Thuisgekomen hebben we een klein rondje gelopen en zijn we naar binnen gegaan. Daar heeft ze kennis gemaakt met onze vier katten. Ze heeft ze weinig aandacht gegeven. Alleen een beetje snuffelen. Dus dat was super. De eerste nacht ging goed. 's Ochtends lag ze bij de trap te wachten en was ze een beetje angstig, maar toen we beneden kwamen was ze snel weer vrolijk.

Vida is graag dichtbij ons. Ze houdt van knuffelen. De bank is haar favoriete plekje maar als we op de bank eten ligt ze ook relaxed in haar bedje. 's Nachts heeft ze nog een muilkorfje om vanwege de katten en omdat ze op een onbewaakt half uurtje een boek en het koord van het vouw gordijn kapot geknaagd heeft. We hebben haar nu een groot bot gegeven om op te kauwen en dat doet ze ook graag. Vanochtend toen ik beneden kwam lag ze heerlijk op de bank en werd ik kwispelend begroet.

Wij zijn heel blij met ons nieuwe gezinslid. De eerste dagen hadden volgens ons niet beter gekund. Vida is een toppertje.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.