Mijn Gouden Mandje - Duque

08 december 2018 19:17

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Duque, nu Joey

Dag iedereen,

Ik wil even laten weten hoe het met mij gaat. Ik woon nu in België en heb 4 galga zusjes. Wauw, als klein ventje moet ik hier wel mijn mannetje staan. Maar dat lukt heel goed. Dat is het voordeel van klein zijn: ik kan overal tussen en onder.

In het begin was het voor iedereen aanpassen. Ik mocht nog niet te dicht bij de anderen komen want er was altijd eentje die haar lip optrok. Nu doen ze dat niet meer, ik kom zelfs al heel goed overeen met Nala. Ik mag met al haar knuffels spelen, mag mijn kopje op haar leggen als we samen in de zetel liggen en in de tuin crossen we heel veel samen. Ze heeft me zelfs getoond waar ik putten mag graven. Zij begint en dan doe ik verder. Mijn baasjes gooien de put dan weer dicht, maar zij denken dat we dat niet gezien hebben, hihi en de volgende dag graven wij weer. Dan zijn ze wel een beetje boos, ze roepen luid: ” Nala, Joey, neen”, maar ze beginnen dan te lachen. Heel verwarrend voor mij want mogen we dat nu doen of niet? Mijn zus trekt het zich niet aan, zij doet gewoon verder en dan help ik haar weer omdat ik niet wil dat ze alles alleen moet doen.

Ik ben wel bang voor stokken. Ze noemen dat hier veegborstels en gebruiken dat om de aarde weg te vegen die wij binnenbrengen, nadat Nala en ik in de tuin gewerkt hebben. Maar niet meer graven is voor ons geen optie, niet meer vegen blijkbaar ook niet.

Ik moet ook nog leren dat ik mijn pootjes niet op tafel mag zetten want ik wil altijd nog eens kijken als er niks eetbaars op tafel staat, maar helaas weten ze hier al dat ze niks mogen laten staan.

Maar we doen hier zo veel leuke dingen samen dat ik dat allemaal niet erg vind.

Dikke poot, Joey

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink- van Brandenburg

Heerlijk als je toch een beetje stout mag zijn.
Veel geluk lief schatje!