Mijn Gouden Mandje - Ballydaniel West

14 oktober 2018 07:52

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding van "Mijn Gouden Mandje" naar: info@greyhoundsinnood.nl. We plaatsen ze dan in volgorde van binnenkomst, zodra er ruimte is op de site.

Vandaag: Ballydaniel West

Hoe sjiek wil je het hebben: als hond een bijzondere naam hebben als 'Ballydaniel West'. Daarbij ook nog eens gezegend zijn met een prachtig groot, stevig lichaam en een heerlijke bilpartij, en dit alles samen met een uitermate rustig en lief karakter.

Maar dit alles zegt helemaal niets! Want als je niet meer presteert op de renbaan, moet je ruimte maken voor 'nieuw bloed'.

En dan komt het goede nieuws dat er een liefdevol thuis voor je is gevonden, bij mensen die zich héél goed hebben voorbereid en ingelezen over het 'rehomen' van afgedankte greyhounds. Waar je welkom bent, waar een grote mand voor je klaar staat, waar je een prachtige rode halsband om krijgt, als een sprekend sieraad bij je zwarte vacht. En dat jouw behoefte om te kroelen wordt beantwoord met liefde en respect en waar om jouw gekke fratsen wordt gelachen.

Onlangs was de geluksdag van Ballydaniel West, die vanaf nu door het leven gaat als Bailey. Het ga je goed, grote vriendelijke reus!!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Ebie

We hielden rekening met een angstige hond en zijn dan ook met alles heel voorzichtig te werk gegaan. Niks daarvan hoor, als het aan Bailey zelf lag. Die had op dag 1 de bank al gevonden en voelde zich zwaar beledigd als de mensen stoppen met aaien, dan maar heel charmant liggen om hun aandacht te trekken! Ook accepteert hij elke bezoeker alsof ze hier wonen... geen waakhond dus! Tot onze verbazing liep hij bij de 2e voorzichtige kennismaking met de trap, hoppa in een keer helemaal omhoog! Maar toen moest die 35 kilo hond ook weer naar beneden... en dat wilde hij niet meer. Gelukkig kwamen de mensen hem daarbij helpen...
Buiten is soms een beetje spannend (honden, geluiden, verkeer), maar zijn nieuwsgierigheid wint :) Verder is hij een respectvolle man die na 2 dagen zindelijk was, niet trekt aan de lijn, geen eten steelt en wel 20 uur op een dag slaapt. Ook bij het eten geven wacht hij netjes totdat hij 'mag'. Snoepjes en speeltjes heeft hij (tot nu toe) nog helemaal niks mee! Kleine hondjes ziet hij helaas als prooi, dus daar moet een beetje aan gewerkt worden ;)

Langer dan één jaar geleden geplaatst door ineke

Geweldig , om dit zo te zien.
En als je ziet wat liefde doet, Bailey is zo welkom en wordt zo liefdevol ontvangen en hij voelt zich direct thuis en dan gaat alles goed.
Heel veel geluk lieve Bailey

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Silvia

Hier word je helemaal blij van.
Greyhounds zijn niet gewend om in huis te leven en dan deze foto’s waarop te zien is hoe Bailey zich gelijk heeft aangepast. Schitterend. Ik hoop dat mensen meer en meer bewust worden wat een prachtige honden Greyhounds zijn.