Kunst voor GINN

16 november 2017 12:11

Zoals jullie wel weten hebben wij al jarenlang de Rubriek Kunst voor GINN op onze website staan. Hier introduceren we mensen die kunstzinnige dingen maken, of leuke creatieve knutselprojecten of sieraden en nog veel meer. Van hun opbrengst doneren zij een klein deel aan onze stichting en wij promoten ze hier, dus zo helpen wij elkaar.

In de loop der jaren vervagen de banden wel eens, dus we hebben deze pagina een beetje opgeschoond. En sinds kort hebben we contact gelegd met twee nieuwe creatievelingen: Atelier Eem en Loes Dijkgraaf.

Emilie Zonneveld-van Olm van Atelier Eem maakt leuke en lieve schilderijtjes, bekijk haar pagina hier.

Loes Dijkgraaf maakt houten beeldjes al dan niet beschilderd, welkomstborden, huisnummerborden en nog veel meer. Bekijk hier de pagina van Loes.

Neem eens een kijkje bij al deze creatievelingen, die naast hun kunst ook de galgo's en grey's in hun hart dragen. Met de feestdagen in aantocht, zul je zeker leuke cadeautjes kunnen vinden. Of misschien gewoon wat leuks voor jezelf.

 

 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.