IRGT Transport 07-09-2019

10 september 2019 11:39

Afgelopen zaterdag kwam er weer een Ierse afvaardiging richting het Osse. Ondanks dat we maar twee hondjes verwachtten was GINN goed vertegenwoordigd, en zoals altijd duurde het niet lang voor de sfeer (en de Limburgse vlaai) er weer lekker in zat.

Omdat we de samenwerking met een andere transporteur aan zijn gegaan was het voor mij nog net een beetje spannender dan anders. Gelukkig kwamen er twee goedgemutste Ieren uit de bus, en verliep de overdracht gezellig en gesmeerd. De prachtige grote kerels, gepensioneerde racers Dala Superman en Ballygerald Bud, werden voorzichtig uit de bus getild en overgedragen aan hun dolgelukkige nieuwe gezinnen.

Tania had zowaar haar hele kraam meegesjouwd vanuit Maastricht, en maar goed ook, want beide mannen zijn ter plekke voorzien van prachtige nieuwe accessoires. Toen de gezinnen veilig waren vertrokken met hun nieuwe hondjes, hebben we met z’n allen opgeruimd en alle kraamspullen weer in Tania’s auto ge-tetrist.

Het was weer een heerlijke middag bij Marian en Michiel, en we waren het er unaniem over eens: of er nou 2 komen of 20, samen zorgen dat deze honden aan hun nieuwe leven kunnen beginnen is fantastisch! Lieve Tania, Kiki, Jurgen, Dolorez en andere aanwezigen, bedankt weer voor een geslaagde aankomst!

 

Fleur

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door bart en tineke

Hartelijk dank voor alle moeite die jullie voor ons gedaan hebben!
We zijn erg blij met Richie. Hij voelt zich iedere dag wat meer thuis.
Groeten, bart en tineke

11 maanden geleden geplaatst door Kris

Bedankt iedereen voor de warme ontvangst.
Dala Superman nu Woody begint zijn naam al te kennen en is constant nieuwe dingen aan het ontdekken. Er gaat opeens een héél grote wereld open voor hem. Hij moet natuurlijk nog wennen aan al die vreemde geluiden en mensen wat ook tijd vraagt. Maar dat komt allemaal in orde, het is zo'n schattige loebas.
Grtj,
Kris, Sofie en Woody