IRGT Transport 02-08-2018

03 augustus 2018 08:02

Donderdagmorgen vroeg 2 augustus 2018 werd Katy van IRGT verwacht. Dit keer héél vroeg, om 03.30 uur ‘s morgens zou ze aankomen.

Het meisje kon vorige keer niet meekomen omdat het herstel van haar kleine ingreep toch iets langer duurde en haar toenmalig baasje besloten had dat Katy niet kon reizen omdat hij het niet verantwoord vond, wat alleen maar te waarderen is.

Daar de meesten van ons gewoon moeten werken en ik vakantie heb, vond ik het geen probleem om Katy en haar adoptanten op te vangen. Al om 02.25 uur kwam ik aangereden en daar stond de transporteur al te wachten. Katy kon lekker haar pootjes strekken na een lange reis. Om 03.00 uur kwamen de adoptanten en Katy was toch wel een beetje onder de indruk en de adoptanten superblij met dit mooie meisje. Al snel werd de adoptante getrakteerd op likjes van Katy dus dit gaat helemaal goedkomen.

Tijdens het transport hadden we nog 2 foto’s toegestuurd gekregen van de transporteur terwijl Katy even uitgelaten werd. De greyhounds en lurchers worden tijdens een transport gewoon uitgelaten en krijgen op tijd hun eten en drinken. Ze slapen allemaal in hun eigen kennel met een dik bed, zo comfortabel mogelijk. Er is ook airco aanwezig in het hondengedeelte.

Dit kleine transportje had maar één hond voor ons meegebracht, dus nadat het adoptiecontract was getekend kon Katy samen met haar baasjes naar huis en aan haar nieuwe leven beginnen.
Bedankt Anne, bedankt Dominic en Tony voor het transport en alle vrijwilligers achter de schermen.

Groetjes
Katja

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Jetteke

Wat fijn dat jullie op dit 'bijzondere' tijdstip paraat konden staan... :-)

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Lief Katja, dat je zo vroeg uit de veren kwam om dit meiske te ontvangen.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Silvia

Jij ook hartstikke bedankt Katja. Goed geregeld en wat een prachtig greytje!!