In Memoriam - Tori

04 juli 2019 07:53

Tori werd in april 2007 geboren in Spanje. Wij hebben hem 15-12 2007 opgehaald in Nederweert. In het begin dachten wij: “Waar zijn we aan begonnen”. Hij was niet gewend om in huis te zijn, dus werd er veel gesloopt en hij kon niet alleen zijn. Met heel veel geduld en liefde hebben we een prachtige hond teruggekregen. Hij kon voortaan goed alleen zijn en was naar iedereen heel sociaal.

Wij hebben zelf geen kleine kinderen meer, maar voor andere mensen en kinderen was hij heel lief. Alleen moest er niets op aanrecht liggen, want dan was het voor hem. Ook schoenen, laarzen vond hij heel lekker en at die dus ook echt op. Pennen waren hier ook niet veilig; wij denken dat hij iedere keer naar Spanje wilde schrijven hoe goed hij het hier had. Hij ging graag mee in de auto om een ritje te maken om bij het meer los en hard te rennen.

Hij had met goed gevolg zijn puppycursus afgesloten en daar een certificaat gekregen. Verder ging hij heel graag mee wandelen. En kregen we heel veel complimenten van mensen als ze ons tegenkwamen. Er werd zelfs een keer gevraagd of wij met een hert aan het wandelen waren.

Wij hebben al die jaren dat hij bij ons was, heel veel plezier aan hem gehad en veel liefde ervan gekregen. Helaas komt er ook aan een hondenleven een eind en hebben wij afgelopen 1 juli 2019 afscheid van hem moeten nemen, met de woorden: “Rust zacht, lieve Tori.”

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Renée Smith

Wat lief geschreven! Fijn dat jullie Tori zo gelukkig hebben kunnen maken...

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Je hebt een fijn leven gehad Tori, rust zacht.