In Memoriam - Reza

09 januari 2019 22:16

In september hebben we Reza moeten laten gaan. Ruim 10 jaar heeft ze bij ons gewoond. Door een fotootje op de GINN-website samen met het dagboek van Petra Postma werden we helemaal verliefd. Bij het ophalen van Reza bleek het wederzijds: ze kroop bij ons op schoot en ging vanzelfsprekend mee de auto in. Toen ze na drie weken ernstig gewond raakte in Amersfoort door een rol-lijn werd ze direct rustig toen ik haar oppakte; de paniek was weg.

Ze was onze eerste windhond en ze heeft ons heel veel over de windhondenwereld geleerd. Ze was een leider voor onze tweede, Hannah, die drie jaar later erbij kwam. Reza zou 1 januari 15 jaar zijn geworden. Ze had al langer last van artrose en kreeg inmiddels zwaardere pijnstillers. Ze at slecht en bewoog moeizaam, maar liet zich niet kennen ten opzichte van Hannah. Als ze moest dan zat er nog een sprintje in. Maar nu ging het niet meer… ze werd ziek op een zaterdag en verslechterde snel; zondags kon ze niet meer lopen en liet ons merken dat het genoeg was.

We zullen haar altijd blijven missen…

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Christel

Beste
Ik wens jullie veel sterkte met het verlies van Reza, koester de mooie en liefdevolle momenten !🌹❤️

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Desiree Buskens

Ach, Reza, ik kan me het verhaal van toen nog goed herinneren. Heb daardoor altijd een hekel gehad aan die rollijnen. Jammer dat jullie je meisje hebben moeten laten gaan. Ik wens jullie veel sterkte.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Rust zacht, lieve Reza

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Donna Bierling

Wat verdrietig. Heel veel sterkte met het gemis.