In Memoriam Odin en Saga

21 november 2019 16:40

Lieve vrienden,

Vandaag hebben wij na bijna 10 heerlijke jaren met Odin, en ruim 5 jaar met Saga in ons huis en hart, beide lieverds moeten laten inslapen. De honden waren oud, niet meer in staat om te lopen en ziek. Vandaag thuis afscheid genomen van onze makkers. Wij zijn bedroefd, maar kunnen trots en blij terugkijken op heerlijke jaren met de honden.

Corrie

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

9 maanden geleden geplaatst door Linda van Gamerem

Hallo Alex en Corrie,
Bedankt voor jullie reactie. Het verlies van jullie twee lieverds moet toch een enorme klap zijn. Ik weet er alles van (zowel katten als honden), maar niet twee tegelijkertijd. Vreselijk, wat een leegte en gemis.
Canica is nu ongeveer 8 jaar oud en ik geniet BEWUST van elke dag en wandeling met en liefkozingen van haar met haar grijze snoet. Ik leef met het besef (op basis van eerdere ervaringen) dat het iedere dag over kan zijn. Een van mijn katten, Jochem, had ook darmkanker.
Ik hoop dat Canica ook 15 jaar oud wordt in goede gezondheid. Nu rent ze nog vrij en blij en heeft ze nog een kameraadje over met onze kat Sem van 19 jaar. (terwijl ik dit typ ligt het oude meisje op mijn schoot).
Sterkte Alex en Corrie!
Groeten van Canica, Sem en Linda.

9 maanden geleden geplaatst door Alex en Corrie van Nes

Beste Linda,
dank voor je reactie. Wees maar niet bang dat onze honden een ziekte onder de leden hadden waar je met jonge honden bang voor moet zijn. Onze honden waren ziek. Odin was aan zijn laatste weken bezig. Hij had darmkanker en we wisten dat we snel een nare beslissing moesten nemen. Odin was ook een hond die enorm verlatingsangst toonde en niet zonder makker kon zijn. Daarbij kreeg Saga afgelopen dinsdag een hersenbloeding en raakte volledig verlamd. Volgens ons was het voor beide honden het beste om samen in te slapen, hetgeen de dierenarts volledig ondersteunde. Beide honden waren oudjes (15 jaar). We hebben genoten van ze en hadden ze graag nog bij ons gehad, maar niet nu het lijden was begonnen.

Geniet volop van je hond.
Vriendelijke groet Alex en Corrie

9 maanden geleden geplaatst door Linda van Gameren

Wat vreselijk om tegelijkertijd twee zielsverwanten te moeten laten inslapen. Ik vraag me af wat ze dan allebei voor ziekte onder de leden hadden, zodat ik daarop alert kan zijn bij mijn Canica. ???
Ik heb Rojo al verloren aan Leishmania.
Troost je met de gedachte dat ze nog heerlijke jaren bij jullie hebben gehad.
Heel veel sterkte gewenst!!
Linda en Canica

9 maanden geleden geplaatst door Ineke Van Dongen

Rust zacht lieverds. Heel veel kracht en sterkte gewenst, met het verlies van jullie lieverds.
Fijn dat ze zo'n goed leven bij jullie hebben ontvangen.