In Memoriam - Molly

04 augustus 2019 08:17

Het onvermijdelijke heeft plaatsgevonden.

Mijn Molly, geadopteerd in Nederweert in februari 2009 is gisteravond om 17.36 uur rustig bij mij op schoot op haar eigen Chesterfield bank ingeslapen. Molly was 14,5, ruim. Vanmorgen heb ik haar zelf weggebracht naar het dierencrematorium en afscheid genomen.

Ze was nog heel alert, altijd blij en opgetogen over bezoek. Maar de artrose begon zijn tol te eisen.  Na anderhalf jaar van medicijnen hiertegen en glucosamine was het toch echt tijd gistermiddag. Ik heb haar twee jaar twee keer per dag de trap op gedragen naar haar slaapmand. 

Woensdag was ik bij de dierenarts om haar voor de vakantie nog even te laten checken, zoals iedere twee maanden. Ze kreeg een bloeding en in haar gehemelte zat een abces/tumor.  We hebben het behandeld en Molly kon mee naar huis om aan de reis te beginnen om langs iedereen te gaan die zoveel van haar hielden. Donderdagavond zoete inval, veel mensen kwamen haar nog voor de laatste keer knuffelen en afscheid nemen. 

Vrijdag hebben we een afscheidswandeling gemaakt op de door haar zo geliefde heide te Schaarsbergen. Thuis heeft ze nog lekker gegeten van de kipfilet en haar brokken. Afgesloten met een lamstrip. Aansluitend zijn we op haar bank gaan zitten en een uur later kwam de dierenarts. Ze is in mijn schoot rustig heengegaan.

We zijn er kapot van.

Christiaan

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Gea

Heel veel sterkte met de kale en lege plek van Molly, mooi zoals je afscheid genomen hebt, al is het ook heel verdrietig om je trouwe Molly in te laten slapen om hem verder te sparen...

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink- van Brandenburg

Wat een mooi en waardig afscheid.
Heel veel sterkte
Tania

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Amy

Tranen.. je bent lief xx goed gedaan!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Carola van van Galen

Na een goed leven een mooi afscheid, je gunt het iedere hond, maar ik leef met je mee: het verlies blijft ellendig. Mogen goede herinneringen je steunen.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Ingrid

Chris wat een mooi en waardig afscheid zoals het leven wat ze bij je gehad heeft.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Cristel

Wat een mooie woorden en wat fijn afgesloten

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Christiaan Beumer

Dankjewel Tina. ❤️

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina Webmaster-GINN

Heel veel sterkte Christiaan, met het verlies van je mooie meid!
Rust zacht Molly, je hebt een fijn leven gehad.