In Memoriam - Gelsomina

02 december 2017 22:49

Gisteravond is Mina rustig ingeslapen in het bijzijn van Arla en nog een paar mensen die van haar houden.

Mina heeft bijna 2 jaar van haar leven mogen genieten in Royal Dog Resort en had daar al snel vele harten en de bank veroverd.

Vanuit Spanje was gezegd dat ze 10 jaar was toen, maar ze leek ouder. Misschien door wat ze heeft meegemaakt in Spanje of omdat ze ouder was...

Mina kwam naar Nederland om haar eigen thuis te vinden, maar vanwege haar lichamelijke conditie is besloten om haar bij Arla te laten en haar op te nemen in ons virtueel adoptieprogramma. Dit omdat na een periode van slecht lopen duidelijk werd dat er wervels aan het einde van haar rug aan elkaar gegroeid waren. Het maakte dat ze soms slechte dagen had met pijn en slecht lopen. Het zou niet goed zijn geweest om haar nogmaals te laten verhuizen, want ze was al helemaal ingeburgerd in RDR.

Haar lijfje werkte misschien niet meer zo goed, maar Mina was een dame met een duidelijke mening... de plek waar zij lag op de bank was van haar! Aan nieuwe honden in de buurt werd al op afstand even duidelijk gemaakt dat ze respect moesten hebben voor haar. Als ze eten had moest zeker iedereen uit de buurt blijven... ook al at ze zelf niet alles op.

Op haar manier trok ze sprintjes over het speelveld, waarbij ze het zelfs een keer gepresteerd heeft om zichzelf open te halen en ze vanwege een kapot bloedvat zelfs nog onder narcose moest om het te laten dichten. Maar bovenal was Mina lief!! Een dame waar je niet anders mee kon doen dan haar meteen in je hart sluiten!

Vrij recent werd er kanker bij haar geconstateerd en we wisten dat het afscheid er aan zat te komen.

Lieve Arla, heel erg bedankt voor de liefdevolle zorgen voor Mina de afgelopen 2 jaar.

Rust zacht, lieve mooie oude dame Mina!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Arla

Grand dame , dat was Mina idd Tina .
Ze heeft vele honden zien gaan en komen. En elke hond had respect voor haar .
Bij mensen wandelde ze zo rechtstreeks je hart in ...
Lieve schat ik mis je vreselijk , hou van jou voor altijd !!xxx

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Elsbeth

Arla, wat mooi dat jij met de virtuele adoptie die lieve Mina nog 2 fijne jaren en een zachte dood hebt mogen bieden. Dankjewel en heel veel sterkte!

Langer 2 jaar geleden geplaatst door janette

Heel veel sterkte met dit verlies, heel fijn dat ze nog twee jaar heeft mogen genieten van je liefdevolle zorg. Run free in dogs heaven Mina!

Langer 2 jaar geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Arla, dankjewel dat je Mina nog twee liefdevolle jaren hebt gegeven. En heel veel sterkte.
Rust zacht, Mina, grande dame!