In Memoriam - Antonia

01 april 2019 19:12

Ik weet niet hoe ik moet beginnen…

Lieve, allerliefste Antonia die sinds 1 december bij ons in de opvang was, is aan het begin van de middag totaal onverwachts buiten in de tuin overleden aan waarschijnlijk een hartinfarct. We hebben haar nog gereanimeerd, maar helaas mocht het niet zo zijn… we zijn echt volledig in shock. 

Via Baasgalgo is ons het vertrouwen gegeven voor haar te zorgen zolang ze bij ons was. Dat hebben we gedaan, met enorm veel liefde. Nooit eerder zag ik zo een vrolijke, levenslustige en altijd blije Galgo. Wat was ze bij ons gelukkig en wat waren wij gelukkig met haar, wat heeft ze ons veel gegeven...

Ze kwam bij ons als een ongelukkig en bang meisje en ze had de power om heel snel die knop om te zetten.  Spelen en gek doen, maar ook zo heerlijk op zichzelf kunnen zijn en genieten van alles om zich heen. Nog even een rondje in de tuin rennen vlak voordat ze naar binnen kwam.  In de avond soms heel dicht naast je op de bank, maar ook zo heerlijk rustig lekker liggen tukken op het plekje wat zo heel erg van haar was geworden. Ze was een hond die echt humor had en grapjes met je kon maken. En soms, als er iets onverwachts gebeurde, kwam weer even dat bange meisje tevoorschijn…  dan kon ik haar heerlijk troosten en zeggen dat het goed kwam…. Nu kan ik dat niet meer zeggen…

Meer dan geweldig met de andere honden,  ze heeft hier heel wat leven in de brouwerij gebracht  met haar tomeloze energie. Zappa, zo in love met haar, wat zal hij haar vreselijk missen... Vanmiddag toen alle hondjes afscheid van haar namen, stonden ze allemaal te snuffelen, maar hij stond te kwispelen, zo blij haar weer te zien…hartverscheurend…

Ze is zodanig in ons hart gekropen dat we gisterenavond laat, toen we begrepen dat er opnieuw belangstelling voor haar was, eigenlijk besloten hebben dat ze bij ons mocht blijven. Iedereen kent ons als de mensen met de zwarte roedel. Antonia was voor ons zo speciaal dat we zeiden: Ach meisje, je hebt een zwarte neus, dat is toch ook goed. 

Genieten zag je haar, van alles wat het nieuwe leventje haar aanbood. Volgens ons wilde ze heel graag bij ons blijven..  nu blijft ze voor altijd bij ons…

Ik kan niet uitleggen hoe vreselijk we haar gaan missen, haar goede morgen knuffels bij ons in bed en haar natte neus. Haar mooie bruine stappers, vriendelijk maar duidelijk tikkend op je arm, om vooral maar door te gaan met knuffelen.  Haar vreugde bij het begon van elke dag…want jaaahhh: SPELEN!!!

We hebben haar in de tuin begraven, daar waar ze zo vreselijk graag was. Het mooiste plekje in de tuin is nu de hare.

Lieve lieve Antonia, onze liefde voor jou dekt je toe.

 

Namens GINN willen we Karin en Rob bedanken voor de liefde die Antonia heeft mogen ervaren in die veel te korte tijd en dat ze haar laatste rustplaats heeft gekregen in de tuin waar ze zo gelukkig was.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

RIP Antonia
pootje Violeta

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Donna Bierling

Wat triest voor jullie en haar kameraadjes. Heel veel sterkte met het gemis. Toch fijn dat ze zoveel liefde mocht ervaren van jullie.
Lieve groeten, Donna xxx