In het zonnetje - Tarrina

15 maart 2017 10:32

Hallo lieve mensen die hopelijk nog een plekje in hun huis en hart hebben voor een leuk meisje! 

Ik ben Trientje (Tarrina) en ik wacht al best wel een lange tijd op mijn eigen thuis waar ik oud mag worden. Ik heb niet zo'n leuk leven gehad in Spanje en dat kan ik niet verbergen, want ik vind vreemde mensen en sommige dingen buiten eng. Gelukkig al niet meer zo erg als toen ik net in Nederland was. Ik krijg steeds meer vertrouwen.

Veel mensen zeggen dat ik een lief knap meisje ben met mijn ruige uiterlijk, maar dat ik van binnen wat minder ruig ben. Hoewel... ik vind spelen met vriendin Molly in mijn opvanggezin wel erg leuk en dan zijn we soms best wel eens wat wild en lomp. Mijn opvanggezin vindt dat gelukkig alleen maar mooi om te zien, want dat betekent dat ik mijn onzekerheid dan even helemaal kwijt ben. Molly is echt een hele stoere dame die nergens bang voor is en ik kijk een beetje van haar af hoe zij in het leven ronddabbert.

Mijn eigen thuis of Gouden Mandje is voor mij perfect als er een leuke speelse andere niet bange hond aanwezig is, mensen die mij willen helpen om nog verder te groeien. En niet in een hele drukke omgeving. Ik kan wel zeggen dat ik echt geen stadsjuffertje ben. Ik ben wel lief, slim, speels en zindelijk.

Wilt u mij mijn eigen thuis geven? 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door Hannie & Arno

Jij gaat vast snel een gouden mand vinden.

pootje Violeta

Translation missing: nl.datetime.distance_in_words.almost_x_years geleden geplaatst door San

Wat een liefje, heb absoluut al heel lang een oogje op deze prachtige galga. Maar groen licht (thuis) voor hond nr 3 heb ik niet, en woon in de stad. Het blijft bij een oogje, op knipoogje, dus.
Zou echt blij zijn als Trientje haar plek vindt!