In het zonnetje - Raiza

21 augustus 2016 13:23

Hallo lieve mensen,

ik ben Raiza en al een lange tijd aan het wachten op mijn Gouden Mandje. Echt goud hoeft niet hoor, ik ben heel blij met een lekkere bank/bed/stoel om in te liggen, als ik heerlijk heb gerend en gespeeld. Ik ben in de bloei van mijn leven en dus graag actief. 

Ze zeggen dat ik een mooie dame ben en dat mijn staart op die van een Marsupilami lijkt, als ik kwispel. Mij zeggen beide dingen niets, ik wil alleen maar lekker eten,  liefde, knuffels. Ik kom graag bovenop je liggen om samen een uiltje te knappen op de bank... geen probleem. Ik ben zindelijk en als ik een keer in de nacht naar buiten zou moeten, dan laat ik dat horen. Ik kan wel een paar uur alleen zijn als ik in mijn nieuwe thuis gewend ben. 

Nu zeggen ze dat ik ook wel een "bitchy" kant heb, maar ja... ik kan er ook niets aan doen dat ik de eerste jaren van mijn leven in Spanje heb doorgebracht en daar niet helemaal goed gesocialiseerd ben en daardoor gevormd ben. Ik hoef daarom ook niet zo nodig mee te gaan wandelen, mij maak je heel blij met een hele grote tuin om met jullie al aanwezige hond(en) heerlijk te rennen en te spelen. Ik word niet blij van wandelen en steeds weer andere honden ontmoeten. Geef mij maar mijn vaste stabiele omgeving en ik laat zien hoe leuk, lief, rustig, aanhankelijk en sociaal ik kan zijn. Ik kan, na even wennen, prima bij de andere hond(en) die jullie al hebben: groot en klein. Als ze maar graag met me spelen.
Voor foto’s en meer info: klik even door naar mijn eigen pagina.

Ik hoop dat ik iemand gecharmeerd heb met mijn verhaaltje en dat ik bij jullie mag komen wonen voor de rest van mijn leven!

Liefs, Raiza

 photo Bewerking Raiza 2016_zpsomommj7f.jpg

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.