In het zonnetje - Marley

23 september 2015 16:47

Hallo lieve mensen,

Zoekt u een leuk, speels, mooi en niet te groot kameraadje voor uw anderen hond(en)? Laat mij dan even solliciteren naar die functie....

Marley is de naam. Ik ben een Galgomix en samen met mijn mama (Galga, papa onbekend) en mijn broertjes en zusjes gevonden op straat. We waren met 10 in totaal, maar helaas zijn er 5 van mijn broertjes en zusjes overleden. Ik had het geluk dat ik samen met de rest naar Nederland mocht komen om daar allemaal aan te sterken.

En mag je dat van jezelf zeggen?? Vast wel. Ik ben heeeel erg mooi; kijk naar mijn mooie bruine ogen en prachtige velletje met diepbruine/roodachtige gloed. Als de zon op mijn velletje schijnt glans ik je tegemoet! Ik ben ook niet zo heel groot (55 cm) en pas met gemak op je schoot.

Ik ben gewoon een leuke jonge reu en ik ben dol op spelen om daarna dan heerlijk te luieren en te slapen op de bank. Een speelkameraadje is voor mij echt een must en dan kunnen we samen veel lol beleven. Op mijn eigen pagina kunt u mijn hele verhaal lezen en ik zou echt zo blij zijn als ik mijn Forever home zou krijgen.

Groetjes,
Marley

 photo Bewerking Marley_zpsepvulb4o.jpg

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.