In het zonnetje - Luco

01 januari 2016 09:58

Hoi, ik ben Luco.

Mijn opvangmoeder noemt mij ook wel Lucoluuk of Lummelo. Dit omdat ik zo blij reageer als ze thuiskomt van het werken. Ik probeer dan haar hand te pakken in mijn bek en ik wil dan heel veel kusjes geven.

Heel soms als ik erg blij ben of opgewonden als ik mee mag, vergeet ik dat ik alleen buiten mag plassen. Ik weet goed dat dat niet mag maar het soms zo moeilijk. Mijn pleegmoeder heeft daar wel een oplossing voor gevonden en de eerste begroeting is dan ook buiten...

Er is over mij verteld dat ik wat angstig kan zijn. Nou, ik kan je vertellen dat dat erg meevalt hoor... bij vreemde mensen die over de vloer komen kijk ik even de kat uit de boom en als het mannen zijn, dan ben ik ook wel wat voorzichtig. Meestal is het ijs snel gebroken, zeker als ze met iets lekkers aankomen. Kijk, als ze een stukje kaas op hun hand hebben liggen dan gaat mijn liefde op dat moment echt wel door de maag.

Mijn angst zijn de mensenkinderen. Alleen al het horen van spelende kinderen, dat vind ik echt niet fijn. Mijn pleegmoeder loopt wel langs scholen en dat gaat toch wel goed, maar er moeten geen rennende kinderen op me af komen. Ik zou dus liever mijn Gouden Mandje zien bij mensen die geen kleine kinderen hebben.

Het zou wel heel fijn zijn als ik een speelmaatje heb, groot of klein, maakt me echt niet uit. Ik ben supersociaal en speel helemaal niet de baas.

Buiten tijdens het wandelen weet ik precies de plekjes te vinden waar katten zitten en ga dus lekker die plekjes opzoeken. Nou vindt mijn pleegmoeder dat niet zo'n goed idee, dus is ze mij aan het leren dat ik best wel naar katten mag kijken, maar verder wel een beetje gewoon moet meelopen. Daarom heeft ze koekjes op zak om mij af te leiden en ik moet zeggen... de koekjes hebben de voorkeur. Verder ben ik een hele gemakkelijke lieve grote knuffelaar.

Ik zou het leuk vinden om eens kennis te maken met u. Voor meer informatie kunt u op mijn eigen pagina kijken.

Liefs van Luco.

 photo Zonnetje Luco_zpsv26tdodn.jpg

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.