In het Zonnetje - Kira

18 augustus 2015 17:51

Ik ben Kira en ik zou het zo fijn vinden om ook na 1,5 jaar opvang in Nederland mijn eigen Gouden Mandje te krijgen.

Vanaf dat ik in Nederland ben aangekomen zijn er al zoveel andere honden geplaatst en het lijkt er op dat ik onzichtbaar ben. Ik maak me soms wel onzichtbaar, omdat ik nog wel wat lagen angst heb overgehouden aan mijn leven in Spanje. Maar....ik kan u verzekeren dat ik ook wel laat zien dat ik een leuk lief en aanhankelijk dametje ben.

In mijn eerste opvanggezin ging ik na een tijdje lekker mee naar een omheind losloopterrein en kon daar heerlijk rennen in mijn uppie of met de andere honden. Kijk maar eens op mijn eigen pagina bij de foto's die daar van zijn. Ik kwam dan ook weer vlot naar mijn opvangmama, want daar had ik echt wel een band mee. Ik heb moeite met veel mensen en drukte, maar een eigen mensengezin met 2 volwassenen die mij de tijd geven, zullen mij steeds vaker zien zoals ik eigenlijk ben en ik zal er dankbaar gebruik van maken om van die lekkere aai-sessies te komen vragen. En dat durf ik toch best snel hoor, want laatst was er hier iemand die ik niet goed ken en binnen 2 dagen ben ik zelf naar haar toe gelopen en heb me laten aaien. En als ze even stopte liet ik zien dat ik nog meer wilde, wat ze natuurlijk deed...

Ik kan met grote zekerheid zeggen dat ik sociaal ben met honden, ik doe netjes mijn behoeften buiten en loop keurig mee aan mijn riem en tuigje. Een andere hond als steun en gezelschap vind ik leuk en heb ik ook wel nodig.

Ik hoop zo dat er nu toch iemand is die voor mij valt en me een eigen thuis wil geven! Maar omdat ik door mijn snelle verbranding speciaal voer nodig heb om op gewicht te blijven ben ik ook blij als u mij virtueel wil adopteren. U mag natuurlijk ook een zak Royal Canin Performance doneren.

Bij wie staat mijn Gouden Mandje en mag ik nog meer uit mijn schulp komen kruipen? 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.