In het zonnetje - Dana

05 oktober 2015 17:10

Mooie zwarte dame zoekt lekkere bank, goed eten, knuffels en liefde. Ik weet het….het lijkt wel een contactadvertentie en dat is het eigenlijk ook. 

Ik mag mezelf aan u voorstellen en dat wil ik graag op een manier doen die bij mij past, want ik ben Dana, Galga van 8 jaar. Ik ben lief, leuk, grappig, vrolijk, soms wat eigenwijs (als ik die mensen moet geloven) en kan prima overweg met mensen en honden. Andere huisgenoten in de vorm van katten passen niet bij mij.

Ik ben een tijdje geleden verhuisd naar een opvanggezin, omdat mijn baasje mij hele dagen alleen moest laten voor werk. Daar had ik moeite mee en zij gunde me een thuis waar ik minder alleen hoefde te zijn. Dat vind ik nog steeds heel lief van haar. Ik kan zeker wel 4 uur alleen zijn hoor en als het moet ook nog een paar uurtjes langer. Ik ben wel gewend om gezelschap te hebben van andere honden bij mijn opvanggezin. 

Ik speel nog graag met een knuffel of een balletje, vind een zwembadje in de tuin ook erg fijn met warm weer en zo kan ik eigenlijk nog wel wat over mezelf vertellen, maar ik heb een hele eigen pagina waar u alles over mij kunt lezen: http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/dana.

Ik ontmoet u graag om te kijken of we een klik hebben en een ontmoeting regelen is mogelijk als u contact opneemt met de adoptieconsulent om aan te geven dat u mij mijn Gouden Mandje wilt geven. Zie ik u snel??? 

 photo Collagedana_zps182efa16.jpg

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer 4 jaar geleden geplaatst door Carin

Lieve Dana, waarom valt er toch niemand voor jou?!

Zo leuk, zo lief, zo grappig...!