In het zonnetje - Bumbury

06 december 2016 20:42

En hier ben ik dan... de naam is Bumbury of Berry, want dat laatste klinkt wel lekker "hip".

Ik ben misschien geen hele stoere grote reu, maar wel een hele lieve aanhankelijke en totaal niet bange jongen. Met mijn 3 jaar zit ik in de bloei van mijn leven en geef nou toe... ik zie er toch goed uit?! Ik heb een mooi zwart glanzend lijf en ben in topconditie.

Ik ga wel eens mee naar een omheind losloopveld en doe de naam windhond grote eer aan. Ik ren gewoon alle andere (wind)honden eruit en zelfs na meerdere rondjes hangt bij mij de tong nog niet op half 7.

Nu is mij verteld dat ik helaas die Leishmaniose heb. Ik krijg daarvoor 2x daags medicatie in een stukje leverworst en als je me ziet, zou je echt niet zeggen dat ik die ziekte bij me draag. Ik hoop dan ook dat die Leish niet de reden is waarom ik nog niet geadopteerd ben, of dat dat betekent dat ik nooit mijn eigen thuis ga krijgen. Ik heb mensen en andere honden zeker wat te bieden.

Ik kan goed met alle honden overweg, groot en klein, jong en oud, reu of teef. Ik zoek een Gouden Mandje waar ik samen kan leven met een hondenmaatje. Ik ben dol op mensen, volwassenen en kinderen en vind het dan niet heel leuk als ik niet constant bij mijn mensen in de buurt kan zijn. Ik heb dus hier en daar wel wat opvoeding nodig, zeg ik maar eerlijk. Want ik kan ook wel de clown uithangen en daarin wel eens iets doen wat niet iedereen leuk vindt, zoals op tafel springen en daar gaan liggen slapen bijvoorbeeld. Als je me laat weten dat dat niet mag, dan doe ik echt mijn best om daar naar te luisteren.

Ergens op de website van GINN heb ik een hele eigen pagina waar nog meer over mij te lezen is. Ik zeg DOEN! En dan hoop ik dat ik snel ook mijn hele eigenste stekkie krijg. 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.