In het zonnetje - Alma

23 april 2018 08:19

Ik is Alma en ik ben heel leuk!
Ik ben dol op spelen en mijn opvangmama ligt soms om mij in een deuk.
Tot zover het rijmen, nu een beetje bij jullie slijmen.

Nee, niet slijmen, maar even over mezelf vertellen in de hoop mijn Gouden Mandje te vinden.

Ik woon nu al weer een poosje in een opvanggezin, maar mijn koffertje staat klaar om te verhuizen. In mijn boekje staat dat ik 2,5 oud jaar zou zijn, maar of dat waar is weet ik niet. Volgens mijn opvangmama ben ik hier letterlijk en figuurlijk gegroeid. Ik zou dus best nog maar 1 jaar kunnen zijn en heb ook wel de speelbehoefte die bij die leeftijd past. Ik ben dol op spelen met een andere hond, honden of knuffels. Ik zoek daarom een huisje waar al een leuke speelse hond woont en bij wie ik in mag trekken.

Ik heb ook de steun van een andere hond wel nodig, want ik heb niet zo'n leuk leventje in Spanje gehad en soms ben ik nog wat bang en onzeker. Een andere hond naast me geeft me meer vertrouwen en dan kan ik ook een beetje afkijken hoe die het leven aanpakt.

Met mensen heb ik altijd even wat tijd nodig om te wennen, maar ik vind ze niet meer zo eng als in het begin. De eerste keer dat er in mijn opvanggezin visite kwam heb ik een snoekduik achter het hondenbed genomen en was niet van plan er achter vandaan te komen met die enge mensen in de buurt. Maar.... ik heb nu al zoveel leuke lieve en zachtaardige mensen ontmoet, dat ik langzaam aan begin te geloven dat dat soort mensen echt bestaan. Ik laat tegenwoordig al snel aan andere mensen zien hoe leuk ik ben. En gezien mijn verleden mag ik best wel een beetje arrogant zeggen dat ik gewoon LEUK ben!

Ik ben zo leuk dat ze een hele eigen pagina voor me hebben gemaakt op de website van GINN en daar staat alles over me te lezen en kijk vooral ook even bij mijn foto's en filmpjes. En dan mag ik hopelijk binnenkort in mijn hele echte eigen thuis oud gaan worden. 

Liefs van Alma

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.