Greyzette juni 2019

27 juni 2019 15:33

Hierbij de Greyzette van juni 2019. 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Jet Biere

Ook onze Topper is het evenbeeld van Bullet! Twee druppels water! Wat leeftijd betreft zouden het misschien nog wel broertjes kunnen zijn. Wie weet? Topper heeft ook meer dan 3 jaar bij PAWS gezeten en in die tijd had nog nooit eerder iemand interesse in hem getoond. Hij stond zelfs onder het kopje Vergeten Honden.Toen wij zijn omschrijving lazen op de site van Greyhounds in nood, sprong hij meteen recht in ons hart!

Ook Topper had heel wat meegemaakt in zijn verleden, want zoals in zijn beschrijving stond, was hij bij PAWS binnengekomen alsof hij het hele gewicht van de wereld op zijn schouders droeg! Topper was in de ruim 3 jaar dat hij bij PAWS had gezeten de vriend van alle medewerkers geworden!
We hebben ons gevoel gevolgd en yes deze hond ging het worden!
Ongeveer een half jaar geleden is hij bij ons gekomen. Wat een fantastische hond!!
Vanaf dag 1 bij ons nog nooit iets binnen gedaan, nooit iets kapot gemaakt, rustig en zo lief! In korte tijd hadden we al een goede band met hem en begon hij steeds meer van zichzelf te laten zien!
Tuurlijk heeft hij een rugzakje net als zoveel van deze honden, wat veroorzaakt is door het verschrikkelijke leven wat hij voor PAWS heeft gehad. Maar hij is leergierig en leert vlug, Hij is intelligent en super mensvriendelijk! Zelf werk ik (Jet) met mensen met een verstandelijke beperking en daarom komt hij weleens bij mij op mijn werk. Hij is zo ontzettend lief voor deze mensen en veel van deze bewoners zijn helemaal gek met hem en vragen zelfs naar hem!
Het is net zoals mijn voorgangster Erna hierboven zei, dat ondanks de hel waar ze in hebben geleefd het karakter zo zuiver is gebleven! Wonderbaarlijk! Als deze honden eenmaal het vertrouwen in je hebben (en dat gaat vrij vlug) kun je geen betere hond hebben!!
We hebben aan onze Topper een zeer lieve, trouwe en geweldige hond en zouden hem voor geen goud meer willen missen!
Daarom is het inderdaad zo jammer dat de langzitters zoals Bullet over het hoofd worden gezien. Ligt het aan de kleur?(Brindles worden minder vaak uitgekozen) Of dat zo'n hond er al zolang zit? Onbegrijpelijk!
Gezien zijn omschrijving moet Bullet volgens ons gevoel ook een prima hond zijn en mensen weten niet wat ze missen!
We hopen echt dat ook hij binnen korte tijd wordt uitgekozen en af mag reizen naar zijn gouden mandje!
Veel geluk Bullet!!

Roy en Jet

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Erna

Zijn evenbeeld heb ik vorig jaar winter gepoogd om te fosteren. Hierbij ging het om Abbey, een bull-lurcher gezien haar bredere kaken en dito bouw, vergeleken bij de rankere windhonden. Ook Abbey heeft lang bij PAWS gezeten en was inmiddels 8 jaar. Aan haar voetjes te zien heeft ze een loodzwaar leven gehad.
Binnen twee weken waren we om; Abbey mocht blijven. Wij genieten zo van dit uiterst lieve en zachte meisje. Ondanks de hel waar ze in hebben geleefd, is het karakter van deze windhonden zo zuiver gebleven. Onvoorstelbaar. En Abbey geniet van alles om haar heen,haar brokjes, het ritueel voordat ik de deur uitga en natuurlijk haar sofa en diverse manden die ze deelt met haar Ierse en Spaanse roedelvrienden.Ook de bunnies die 's avonds bij de wandeling in zicht komen ontbreken niet :) .
Lurchers hebben een fenomenaal karakter. Ze zijn inmiddels mijn favoriet geworden en hebben inmiddels een aardig aandeel in mijn rescuegroep.

Zeer aan te bevelen en voor de langzitters betekent het eindelijk rust na een hels leven. En dat verdienen deze lieverds zo. Zodra ze binnen de poorten van PAWS zijn, zijn ze veilig. Maar nu nog hun eigen comfortabele gouden mandje.

Erna