Fotoshoot in de verloting!!

29 juli 2018 17:18

Zoals iedereen wel weet inmiddels, zit GINN sinds enige tijd op Teamingnet, om zo wat extra donaties te vergaren. Voordeel van Teaming is dat je van heel veel mensen een heel klein bedragje krijgt, zodat het geen zware belasting is voor de donateurs en wij toch wat extra inkomen kunnen genereren.

Han Oelers, de bekende hondenfotograaf, heeft een prachtig aanbod gedaan. Hij verzorgt een gratis fotoshoot van jouw hond of honden. Wij gaan deze fotoshoot verloten onder de eerste 50 Teamers. Lees hieronder zijn aanbod:

"Han Oelers Fotografie biedt een shoot aan voor maximaal 3 honden.

De shoot zal plaatsvinden in de studio te Echt.

Tijdens de shoot, die ongeveer een uur duurt, worden ca. 200 foto's gemaakt. Deze foto's worden toegezonden in lage resolutie met watermerk. Je kunt een selectie maken van 6 foto's. Deze 6 foto's worden nabewerkt en aangeleverd als hoog resolutie bestand (zijn geschikt om een grote afdruk van te maken).

Indien je meer dan 6 foto's aangeleverd wilt hebben, kost dat € 5,00 per extra fotobestand. De opbrengst van deze extra foto's gaat geheel naar GINN."

Dus meld je snel aan als Teamer voor maar € 1,- in de maand en maak kans op deze fantastische prijs. Lees hier hoe je Teamer kunt worden: http://www.greyhoundsinnood.nl/pages/teaming

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

8 maanden geleden geplaatst door Renée Smith

Zo'n goed idee, dat teaming! 'Samen Sterk'.....

9 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Ik zelf ook Donna. Dat de beste moge winnen, haha.
Fingers crossed en veel succes!

9 maanden geleden geplaatst door Donna Bierling

Ik ben al teamer en het lijkt mij geweldig om uitgeloot te worden.
Hopenlijk komen er nog veel meer teamers bij.

Veel geluk en succes!