Foto van de dag - Lovey en Lucy

23 januari 2019 15:08

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze graag. 

Vandaag: Lovey en Lucy

Bijgaand 2 foto's van onze lieve Lovey en Lucy.  We hebben Lovey een paar weken geleden geadopteerd en deze 2 zijn echt zusjes geworden. Ze wandelen, spelen, snuffelen, schooien en slapen samen. Lovey is niet meer uit ons gezin weg te denken en doet haar naam echt eer aan. Heerlijke, lieve en huiselijke hond met een geweldig karakter. Wij zijn de mensen die haar van straat hebben gered in Spanje (BaasGalgo) haar naar Nederland hebben gehaald (iedereen van GINN en speciaal Kiki) en hier in Nederland hebben opgevangen (Arla, je bent geweldig), heel erg dankbaar!


Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Renée Smith

wat een lief tweetal! heel veel geluk en plezier met elkaar :)

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Carin

Wat leuk om te lezen dat de dames het zo goed kunnen vinden met elkaar!! Hopelijk kunnen jullie met z'n allen nog lang en veel van elkaar genieten en een massa herinneringen maken.

Gr. Carin