Foto van de dag - Liefde is...

08 oktober 2018 09:41

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze graag. 

Vandaag: Liefde is...

Ruim een jaar geleden was het liefde op het eerste gezicht tussen de Spaanse Streepjesprins & de Roemeense Vlekkenprinses.

Sindsdien zie ik ze elke dag volop genieten van het samen rennen en rondstruinen in de wandelgebieden (je kunt wel zeggen dat het allebei ontzettende kilometervreters zijn!), het samen stoeien en gek doen met pluche speelgoed (minstens 3 sessies per dag!) én het samen knus relaxen, zoals op deze prachtige foto.

Blije groet van Lotiz & Chess


Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Marlies

Lotiz met zijn grote vriendin. Je hebt het maar getroffen. Hier in pleeg was het allang leve de lol en dat heb je gewoon voortgezet. Super!

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Carin

Wat een match made in heaven!!! Echt geweldig.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Ineke

Prachtig, wat een lieverds en mooi om te lezen dat ze meteen zo elkaars maatjes zijn, inderdaad echte liefde hoe mooi is dat geweldig toch!!
Nog heel veel geluk met deze knapperds