Foto van de Dag - Adje en Jaime

11 september 2019 09:17

Het is al even geleden.. vandaag zei mijn kalender dat ik de donatie naar GINN moest overmaken.. en dat heb ik natuurlijk gedaan. Maar het bracht me ook terug bij de vele herinneringen en de mooie momenten die ik heb mogen meemaken sinds ik Adje en Jaime in mijn leven heb. Ik ben foto's terug gaan kijken, onvoorstelbaar hoeveel ik er heb.

En ik heb ook nog alle verslagen van Adje en Jaime die ooit op de site hebben gestaan.. vooral die van Ad in de tijd in Balkburg bezorgden mij weer kippenvel… de foto’s dat hij uit de kennel naar een opvang gezin mocht en de verhalen van Jaime die er zo slecht aan toe was toen hij naar Nederland kwam en zo is opgebloeid in zijn opvang gezin. Heb er een beetje tranen van, maar zo dankbaar dat deze 2 (inmiddels wat oudere mannen) in mijn leven zijn.

Ik heb er een paar foto’s van toen en ook van nu uit gehaald die ik nu stuur. Die foto van Adje met de vrijwilliger die hem zo lief vast heeft, echt  zo mooi.

 Heel erg bedankt en veel succes met jullie geweldige werk!

Lieve groetjes van mij en Adje en Jaime  XXX

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Hannie & Arno

Wat fijn jullie weer eens te zien!
Pootje oude Violeta

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Tina ter Wiel

Zulke lieve jongens, wat fijn dat ze goed en liefdevol terecht zijn gekomen. Geniet samen van het leven!

Ongeveer één jaar geleden geplaatst door Jetteke

Wat aandoenlijk...En wat worden ze beiden mooi oud. Je geeft hen een heerlijk leven ;-)