FBM Transport 19-01-2019

21 januari 2019 11:46

Het eerste transport van FBM dit jaar zou in eerste instantie rond 12.00 uur aankomen. Na nog 2 updates dat de reis voorspoedig verliep zijn ze rond 10.15 uur in Maastricht aangekomen. Omdat het allemaal heel snel ging, waren de adoptanten niet op tijd om de honden uit de bus te zien komen. Maar wat fijn voor de honden, eindelijk uit de bus, even de blaas legen, wat drinken en eten.

De 3 honden: knappe Snowwhite, lieve Rodolfo en kleine Brigita zijn door Hannie lekker verwend. Zo was Snowwhite niet meer zo white en is lekker gewassen. De nagels zijn geknipt en tandsteen werd verwijderd. Hannie zorgde niet alleen goed voor de honden, maar ook voor de adoptanten en vrijwilligers. Lekkere broodjes en een bakje koffie/thee stonden al voor ons klaar.

Langzaam aan kwamen de adoptanten binnen. Jassen, riemen en tuigen werden gepast en gekocht. Ondertussen was kleine Brigita de harten van iedereen aan het stelen. Wat een lief, knap en onbekommerd meisje is ze toch! We waren al aan het tossen wie haar mee naar huis zou nemen, mochten de adoptanten niet komen opdagen. Maar gelukkig voor Brigita kwamen de adoptanten wel en waren ook zij meteen verliefd op haar.

Ondertussen liep daar ook de opvanghond Gurtnacrehy Edge (met als bijnaam Ed) rond. Hij is 2 dagen terug in Nederland aangekomen vanuit Ierland. Wat is hij een grote, prachtige, lieve hond! Daar gaat straks iemand heel blij mee zijn.

Het was weer een fijne aankomst waarmee er voor GINN deze zaterdag 3 hondjes in een lekkere mand/bank zijn beland. Adoptanten bedankt en heel veel plezier met jullie nieuwe huisgenoot!

Dank je wel aan Tania, Anne, Katja, Sandra, Anton, Anne-Marieke en alle vrijwilligers achter de schermen die dit transport weer mogelijk hebben gemaakt. En een grote duim en dank je wel aan Hannie en Huub voor hun gastvrijheid.

Groetjes, Corry

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Donna Bierling

Hartverwarmend om de honden met hun baasjes te zien. Veel geluk met jullie lieve huisgenoten. En een pluim voor de vrijwilligers 👍🐾💕

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Tania Ekkerink- van Brandenburg

Dat is het voordeel bij Hannie! Heerlijk schoon kant en klaar heerlijk naar huis.
Altijd gezellig en een genot om te zien hoe de adoptanten met zo veel liefde voor hun hond de eerste aaitjes en kusjes te zien geven. Het blijft bijzonder!
Tania

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Jetteke

Ooo, het blijft toch mooi om de verliefde blikken naar de honden te zien, heerlijk!! Veel geluk met elkaar!!