FBM Transport 16-11-2019

17 november 2019 09:38

Zaterdag 16 november was het weer zover: het laatste FBM transport van dit jaar met 3 voor GINN gereserveerde hondjes: mooi meisje Pincelita, met haar blonde fuzzy vachtje en haar grappige prik-oren, knappe grote  clown Trust en knappe Maratón die aanvankelijk naar een opvanggezin zou gaan, maar die met zijn charmes via Facebook op het laatste nippertje voor vertrek nog zijn adoptante om de vingers wond en daardoor meteen met zijn kontje in een warm mandje terecht is gekomen. 

We hadden aanvankelijk 4 hondjes voor GINN gereserveerd, maar helaas kon Poe vanwege gezondheidsklachten nog niet mee op reis. Zijn lieve en geduldige vrouwtje Emmy zal nog even moeten wachten voor ze haar lieve schat in de armen kan sluiten. Maar tot die tijd is Poe in de allerbeste handen. Arme Maratón werd ruim een week voor vertrek door 'jaloerse celgenoten' nog even toegetakeld, wat resulteerde in een paar hechtingen. Het was het even spannend of hij wel mee kon komen. Maar gelukkig genas hij goed en zo kon hij toch mee op reis. 

De reis verliep voorspoedig en de bus arriveerde 25 minuten later dan voorspeld, wat de adoptanten mooi nog even de tijd gaf om wat rond te snuffelen in de GINN-kraam om alvast  jasjes, tuigjes en riemen uit te zoeken en dat allemaal onder het genot van een bakje koffie of thee. 

Onze FBM bondgenoot Jörg en zijn vrouw Sabine waren mooi op tijd om hun aanhanger vol hulpgoederen over te dragen aan de dames van transport Eva en Rocio. Wil en zijn vrouw Patricia kwamen hem ook een handje helpen.  

Helaas kon ik deze dag zelf niet aanwezig zijn, maar de GINN-dames Carin en Tania stonden samen met gastvrouw Hannie  paraat om alles in goede banen te leiden en zo werd het weer een geslaagde aankomst met blije hondjes, nog  blijere baasjes en zeer tevreden GINN-dames. Of zoals Carin heel mooi zei: “Iedereen verliefd op hun hond en wij verliefd op alle honden”. 

Ik wil langs deze weg iedereen bedanken voor de hulp. Vanavond slapen er weer een paar hondjes in warme mandjes! 

Transportcoördinator Agnes 

Dank aan Yvonne voor de extra foto’s. Het complete foto-album is hier te bekijken: https://photos.app.goo.gl/AgHo3qUFcjccCv4QA

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

9 maanden geleden geplaatst door Ineke Van Dongen

Zo prachtig en geweldig, dat deze lieve schatten nu een warm plekje hebben.
Heel veel liefde en alle geluk lieve schatten.

9 maanden geleden geplaatst door AnneMarie Meulenbelt

Wat een mooi verhaal weer over deze lieverds die nu een warme mand hebben voor de winter. Veel liefde toegewenst alle drie.