FBM Transport 10-11-2018

11 november 2018 17:12

Zaterdag 10 november stond er weer een klein transport van FBM gepland. De adoptanten en opvanggezinnen verzamelden zich in de trimsalon van Hannie, waar koffie, thee en wat lekkers stond en waar het kacheltje de temperatuur aangenaam maakte. Met een ieniemienie vertraging reed de witte bus voor en konden de honden lekker hun poten strekken en een goeie plas doen, en was daar de eerste kennismaking tussen adoptant en hond. Dat blijven toch magische momenten en dit is door Yvon weer treffend op beeld vastgelegd. Voor adoptie waren Donato en Nica meegekomen en voor de opvang zaten Damon, Serafina en pup Arquero aan boord. Qua kleur zat er deze keer weinig variatie in: alles was zwart met hier en daar een stukje wit of een grijze snoet. Maar wat een beauty's allemaal. De een wat meer op z'n hoede dan de ander en pup Arquero wond iedereen gelijk om zijn kleine pielestaartje. Wat een heerlijk open karakter nog, echt een onbeschreven blad.

Terwijl binnen rustig aan elkaar werd gewend, zorgde Hub buiten dat de aanwezige ingezamelde spullen in de bus werden geladen en al snel vertrokken de dames met een volle bus weer richting Spanje. Diep respect daarvoor!

Na het aanmeten van een goed tuig (met tracer) en een veilige halsband, vertrok iedereen kort na elkaar richting huis en ruimden wij nog even op. Vanzelfsprekend met een grote glimlach want dit soort dagen vervelen nooit!!

Dank aan alle vrijwilligers (voor en achter de schermen) en opvanggezinnen die dit transport weer mogelijk hebben gemaakt.

Groet,
Jetteke

Voor het volledige foto-album, klik op deze link, met dank aan Yvonne.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Ineke Van Dongen

Wat een prachtige hondjes , en een mooie foto's .
Wens de hondjes heel veel liefde en alle geluk .

Langer dan één jaar geleden geplaatst door Renée Smith

Wat schitterend, al die zwart(witt)e hondjes!!!! Bijzonder transport!