FBM Transport 09-06-2018

11 juni 2018 18:04

Op 09-06-2018 zat ik om 08.15 uur in de auto richting Maastricht om de honden van FBM mee te verwelkomen. Voor mij was dit transport extra bijzonder, omdat ik in het voorjaar deze honden in Spanje al had mogen ontmoeten.

Bij aankomst in Maastricht waren de eerste adoptanten al gearriveerd. Hannie had uiteraard weer goed voor ons gezorgd en we konden lekker in de tuin onder het  genot van een kopje koffie, thee of fris met een stuk cake wachten op de aankomst van de honden. Zo rond 10.00 uur waren de meeste adoptanten gearriveerd, maar de bus had wat vertraging opgelopen. Rond 10.30 uur waren ze er!

Een voor een werden de honden uitgeladen en naar de veilige tuin gebracht. Voor mij was het de ene ohhh na de andere ohhhh. Ohhh Duco, Faustino, Shahani, Nila, Asta, ohh stoere Heinz, ohhh super lieve aparte Nani en oh oh, de oh zo mooie Jenefer. Voor deze honden staat vanmiddag een heerlijk mand klaar in hun nieuwe huis. Lieve zachte Zurina gaat mee naar een opvanggezin, later zal over haar meer info op de site komen.

Heinz verdient een eigen stukje, nou eigenlijk de adoptanten van Heinz. Heinz zat al erg lang bij FBM, dus de vreugde was groot toen er zich geïnteresseerden voor hem melden. Alles in gang gezet: intake, huisbezoek en ja hoor, Heinz kon mee komen. Maar het bleek bij de gezondheidscheck dat Heinz Leishmaniose heeft. Dit is met medicatie goed onder controle te houden. Maar dit moest uiteraard wel bij de adoptanten gemeld worden. Dit vonden zij gelukkig geen probleem! Wat een toppers!

Er werd geknuffeld, geïnspecteerd, geplast en gepoept….. Ook werden er halsbanden en tuigen gepast en gekocht, de ene halsband nog mooier dan de ander. Er werden foto’s gemaakt en nog meer geknuffeld. Nadat de contracten waren ingevuld en ondertekend, vertrokken de eerste adoptanten weer richting huis. Sommigen hadden al heel wat auto-uren erop zitten. Na de laatste knuffels en de vraag of de adoptanten nog wat foto’s willen sturen, waren rond 11.45 uur alle honden en adoptanten op weg naar huis.

Het was weer een geslaagde dag, zowel voor ons, maar zeker voor de honden en hun adoptanten. Onze dank gaat uit naar Hannie voor haar gastvrijheid, naar Yvonne voor het maken van de foto’s, Anne en Katja, Lilian en Tania. Zij waren vandaag bij het transport aanwezig. Maar uiteraard bedanken wij ook iedereen achter de schermen die veel tijd en energie stoppen in het mede mogelijk maken om deze honden een goed huis te geven. Kortom een TOP team!

Corry Beekwilder

Op deze pagina een selectie van alle foto's, op deze link vindt u het complete album.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Donna Bierling

Wat een fijn verslag. Mijn hart loopt over van blijdschap. Weer een aantal gouden mandjes. GINN top voor al het werk dat jullie doen. đź‘Ť
Liefs,
Donna Bierling

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Jetteke

Kers op de taart van ons bezoek he Corry?!

Ongeveer 2 jaren geleden geplaatst door Gonny Adje & Jaime

Wat een heerlijk verslag... word ik elke keer weer zo blij van! Bedankt aan iedereen die hier aan meegewerkt heeft! Echt super!!!