Facebookveiling voor BaasGalgo

16 november 2019 16:22

Het jachtseizoen is al weer in volle gang en dat is bij de diverse asiels goed te merken. Zo ook bij BaasGalgo. BaasGalgo is een kleine club met bescheiden vrijwilligers die eigenlijk nooit veel vragen, maar die al jaren ontzettend veel werk verrichten in moeilijke omstandigheden. Zij worden op diverse manieren tegengewerkt, maar zij houden moed en strijden dapper door. Zij kunnen onze steun en hulp goed gebruiken. Door middel van een Facebookveiling hopen wij aan BaasGalgo vóór de kerst een mooie donatie over te maken. Kijk rustig rond bij alle leuke aangeboden artikelen en wie weet sla je hier je slag voor wat leuke kerstkadootjes. En je kunt natuurlijk ook zelf items aanbieden. De veilig duurt van 16 november tot en met 14 december.

Volg deze link naar de veiling en lees alle aanwijzingen a.u.b. goed door: https://www.facebook.com/Veilingpagina-van-Greyhoundsinnood-Nederland-116958066428461

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.