Donaties september/december 2019

11 december 2019 19:54

Beste donateurs,

We hebben de afgelopen maanden weer mooie donaties mogen ontvangen. In september € 501,-, in oktober € 729,- en in november € 472,-. Ook  hebben we natuurlijk de donaties ontvangen van onze Teaming donateurs.

Het teaminggeld van de maand september is naar BaasGalgo gegaan voor de hond Lilo. Lilo is een jonge hond van nog geen jaar oud en was aangereden. Zij had heel veel botbreuken en een klaplong. Dit was dus een kleine bijdrage in haar medische kosten.

Het teaminggeld van oktober is naar Scooby gegaan. Scooby heeft een groot tekort aan voer voor de honden. Dus wij hebben het bedrag gedoneerd voor de aankoop van voer. Alle kleine beetjes helpen.

Het teaminggeld van november is naar PAWS gegaan voor de hond Fleur. Fleur is helemaal kaal van de schurft binnengekomen. De donatie is een kleine bijdrage in haar behandeling.

Het teaminggeld van december is naar FBM gegaan voor de hond Jengibre. Jengibre is binnengekomen na een aanrijding met een fractuur in zijn heup, ellepijp en pols. Ook hier een kleine bijdrage in zijn behandeling.

We hebben over heel het jaar een mooi bedrag aan donaties mogen ontvangen. Hierdoor hadden we de mogelijkheid om de 5 shelters waar we mee samenwerken een donatie voor de winter te geven. We hebben BaasGalgo, FBM, PAWS, Scooby en 112 Carlota Galgos ieder een donatie van € 750,- gedaan.

De shelters zitten weer tot de nok vol en de medische kosten zijn enorm. Ook is er altijd behoefte aan voer. Met onze bijdragen hopen we dat we de shelters deze winter een beetje kunnen ondersteunen. U ziet dat uw donatie hard nodig is en wij zijn blij dat we de honden in de shelters op afstand toch een beetje kunnen helpen.

Namens alle honden en vrijwilligers van GINN willen wij jullie weer bedanken voor jullie donaties!

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

8 maanden geleden geplaatst door Ree Smith

Fantastisch!! Wat een geweldige hulp aan de shelters en een hart onder de riem voor de werkers daar.
Namens alle hondjes heel veel dank!!