Donaties oktober 2020

06 november 2020 11:45

Lieve lezer,

graag brengen we u weer op de hoogte van de ontvangen donaties van afgelopen maand. In de maand oktober mochten we € 580,- aan donaties ontvangen.

Het teaming geld voor oktober is via de verdubbelactie van Ronda's Shop naar BaasGalgo gegaan voor de aangereden pup Teo, die meerdere zware operaties nodig had. Teo heeft het ergste achter de rug maar nog een heel herstel voor de boeg.

We hoeven het u vast niet meer te vertellen, maar het begint weer bar en boos te worden in Spanje door de start van het jachtseizoen. Ook het Ierse asiel meldt weer een enorme toestroom van honden, met name afgedankte greyhounds. Het is hulpvraag na hulpvraag en het ene leed is nog erger dan het andere. Naast het afnemen van honden (waardoor er 'lucht' ontstaat) proberen we ook financieel bij te dragen. Dit kunnen wij doen dankzij de ontvangen donaties en door o.a. de opbrengst van onze webshop. Wij danken u er, mede namens de vrijwilligers in Spanje en Ierland, héél hartelijk voor!

Blijf gezond en met warme groet,
het bestuur
Carin, Corry, Lilian & Jetteke

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.