Donaties april 2019

09 mei 2019 18:46

In de maand april hebben we een mooi bedrag ad € 629,- aan donaties mogen ontvangen. We blijven het herhalen: zonder donateurs zijn we nergens! En iedere maand zijn we weer blij met al die mooie giften. Klein en sommige groot, we zijn met alles superblij!

Ook hebben we via een verkoop van theelichtjes een bedrag van € 337,- ontvangen! Echt super, wij zijn de makers en de verkopers van de theelichtjes erg dankbaar.

Zoals al eerder aangegeven gaat het Teaming geld van de maand april mee met een van onze vrijwilligers, die een bezoek gaat brengen bij Scooby. Zij kan daar ter plekke wat extra voer voor kopen.

Het geld van de theelichtjesverkoop gaan we verdelen onder PAWS voor de pup Sullivan, die samen met nog een aantal andere honden helemaal onder de schurft binnen kwam. BaasGalgo krijgt een deel voor de hond Aquiles, een extreem bange hond, die heel wat tijd, liefde en geduld nodig heeft om te herstellen. En voor Scooby gaat het geld naar Blanca, zij is waarschijnlijk aangereden door een auto. Haar verwondingen zijn wel aan het helen, maar ze zal waarschijnlijk nog een operatie aan haar oog nodig hebben.

Wij, maar zeker de honden zijn weer erg blij met alle financiële steun die wij mogen ontvangen.

In verband met de nieuwe privacywet worden de donateurs niet bij naam genoemd.

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.