BaasGalgo Transport verwacht!

25 september 2019 08:58

Hallo allemaal,

Zoals jullie misschien weten moesten het afgelopen jaar veel honden van BaasGalgo met het vliegtuig hierheen komen, omdat de vergunning van de bus helaas verlopen was. Na lang knarsetandend wachten, wat grijze haren rijker en ondertussen vriendelijk blijven lachen naar de ambtenaren is er nu het goede nieuws dat de nieuwe vergunning er is! Dit betekent dat de vrijwilligers van BaasGalgo weer honden met hun eigen bus kunnen komen brengen!

Ze konden eerder dit jaar niet komen en nu is de planning dat ze 13 oktober aanwezig zijn op onze jubileum dag in Oss! Natuurlijk komen ze niet met een lege bus, want voor nu zijn er al 9 honden (voor diverse stichtingen) gereserveerd om mee te komen. In de bus is ruimte voor 16 honden en dat betekent dus dat er nog plek is voor meer reisgenoten die graag een goed leven willen krijgen in Nederland of België!

Mocht u nog op zoek zijn naar een leuke Galgo als nieuw gezinslid, misschien is dat dan wel een BaasGalgo hondje. De aankomst van de honden is de dag vóór de jubileum dag, namelijk op zaterdag 12 oktober in Oss.

Kijk hier naar alle knapperds van  BaasGalgo: http://www.greyhoundsinnood.nl/honden?tag=BG

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

11 maanden geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hallo Ruth,
Dit bericht gaat over het BaasGalgo transport. Daar zal Lorelei niet meekomen, want zij zit bij Scooby (niet bij BaasGalgo.)
Of Lorelei met het eerstvolgende Scoobytransport meekomt, kunt u het best navragen bij uw consulente.

11 maanden geleden geplaatst door Ruth Sourdeau Gérald SURMONT

Wij hebben interresse in Lorelei. Het huisbezoek was positief. MetHannie Counotte en Jurgen Rogiers. Zou er een plaats voor Lorelei gereserveerd ?
Bedankt voor uw antwoord.
Groetjes
Ruth en Gérald