BaasGalgo Transport 01-12-2018

02 december 2018 13:16

Hallo allemaal,

Deze maand hebben we maar liefst 3 aankomsten en dus nog een mooi aantal honden die de winter niet meer in de shelter doorbrengen, maar in een lekkere mand of op de bank.

Als eerste kwam gisteren de rode bus van Baas Galgo vandaag met weer 7 honden voor GINN, waarvan 4 geadopteerd en 3 die alvast kunnen wennen aan een huiselijk leven in een opvanggezin. Altijd spannend hoe de honden zijn en er was wat extra aandacht voor Fernando. Wij waren een beetje voorzichtig met hem, want hij mist zijn linker achterpoot. Maar Fernando vond het allemaal wel gezellig en liep vrolijk rond. En zo ongelooflijk knap! (Net als de rest natuurlijk.)

Marta werd begroet door haar nieuwe zus Ayla, het lijkt bijna een tweeling. Die gaan vast lol hebben samen. Marta heet nu Zahra, maar "koekie-monster" zou ook prima zijn: toen er iemand met een schaal met soesjes rondliep, was Marta van mening dat die ook wel gedeeld konden worden met haar. Ze sprong bijna zo hoog als het bord. Wij weten dus wel wie er goed het aanrecht en de tafel kan helpen afruimen qua eetbare dingen.

Kleine Honey... oh, smelt. Wat een leuk lief klein en knap meisje. Ze liet het allemaal rustig over zich heen komen en gebruikte haar neus goed om alle luchtjes op te snuiven. Haar baasjes zijn helemaal in de wolken met haar.

En dan was er Sally! Haar adoptie werd ineens geannuleerd kort vóór transport. Gelukkig hoefde ze niet te treuren, want er was iemand heel blij dat haar adoptie niet doorging. Die was helemaal verliefd bij het zien van de foto's van Sally op de site. Zo mooi om de ontroering te zien toen Sally, nu Farah, in de armen gesloten kon worden.

Nieves en Antonia mogen alvast gaan wennen in een opvanggezin en zij zijn beide prachtige maar wel een beetje bange dames. We geven hun dus even wat tijd en dan komt er een update op de site. Uiteraard mogen mensen zich zeker al melden voor het opstarten van een adoptieprocedure voor 1 van beiden.

Herminia is ook in een opvanggezin, maar er is al interesse voor haar en hopelijk kan zij snel naar haar Gouden Mandje verhuizen.

Wat ook altijd mooi blijft om te zien is de betrokkenheid en de  band van de BaasGalgo-vrijwilligers naar de honden. Ze zijn altijd zo blij om de mensen te ontmoeten waar de honden hun nieuwe of tijdelijke thuis krijgen. Dat is echt een feestje voor ze!

Ana, Roberto en Almudena hebben genoten en zijn ergens afgelopen nacht met een volle bus (gedoneerde hulpgoederen via Ronda's Shop) weer naar Spanje vertrokken. Ze hebben hopelijk heerlijk geslapen en vooral Roberto, want die was vrijdag vanuit zijn werk meteen naar de shelter gekomen, inladen en rijden maar. Wat zijn het toch kanjers!

Laten we onze kanjers ook niet vergeten, want zonder de vele mensen hier kunnen we de honden niet helpen. Of het nu op de voorgrond of op de achtergrond is, door vrijwilligerswerk binnen GINN, foto's maken of hand- en spandiensten bij een aankomst: allemaal super bedankt!!! En even een extra bedankje voor Marian Coensen en Michiel voor de fijne ontvangst en gastvrijheid. Even lunchen met 24 honden en een aardig clubje mensen ging prima.

Groeten, Carin

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.