28-04-2019 Windhondendag GFNL en GINN

21 februari 2019 12:45

Aangezien de gezamenlijke Windhondendag in Oss héél goed bevallen is, gaan we opnieuw de krachten bundelen en wel op zondag 28 april 2019! Tijd: 11.00-16.00 uur, lokatie: De Geffense Plas in Oss. Mochten jullie zin hebben om deze dag met ons op te leuken: altijd gezellig!

We vragen wederom € 5,- per kraam ‘stageld’ om de huurprijs van het terrein een beetje te drukken. Vanzelfsprekend zal er een doggywalk aanwezig zijn om de honden in de schijnwerper te zetten die nog ter adoptie zijn.
We hebben nog alle tijd om dingen voor te bereiden en in te gaan vullen, maar we hopen dat jullie er allemaal weer bij zijn… 😉

Janneke Beertsen, de dierenarts, zal aanwezig zijn. Hieronder staan haar tarieven. Als u interesse heeft, stuurt u dan vóór 24 april een bericht aan info@greyhoundsinnood.nl met de naam van uw hond en de enting(en). En als u dan naar Oss komt, vergeet u dan s.v.p. het hondenpaspoort niet.  U kunt kiezen uit de volgende entingen:

Cocktail € 27,50
Kleine cocktail  (Ziekte van Weil) € 25,-
Neusenting € 25,-
Neusenting in combinatie € 15,-
Rabies € 22,50
Rabies in combinatie € 15,-
Van deze prijzen gaat € 5,- naar 'de pot'
Nagels knippen € 2,50 euro voor 'de pot'

Met vriendelijke groet,
Anneke Schalkwijk & Jetteke van Gorkom 

 

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.

Ongeveer 7 uur geleden geplaatst door Tina - Webmaster GINN

Hoi Hyke,
neem voor jouw vraag even contact op met ons bestuur via: info@greyhoundsinnood.nl.

Ongeveer 7 uur geleden geplaatst door Hyke

Hallo,
Zijn er nog kramen beschikbaar voor de 28e?
Ik zou graag met mijn hondenspeelgoed, tassen en dergelijke komen staan. Voor meer informatie zijn mijn Facebookpagina: https://www.facebook.com/hykeboutkan/

Vriendelijke groet,
Hyke

3 maanden geleden geplaatst door Hannie Kalishoek

Als Violeta nog kan en zin heeft komen we.
pootje Violeta