112 Carlota Galgos

02 juni 2018 12:11

Een tijdje terug is GINN benaderd met het verzoek of wij iets kunnen betekenen voor Charlotte del Rio die een kleinschalig asiel in Spanje runt. Dit asiel draagt de naam “112 Carlota Galgos”.

Wij hebben als bestuur besloten om dit kleine asiel te gaan helpen, omdat ze maar met zijn tweeën zijn: Charlotte en haar man Dioni en omdat ook zij geen inkomsten of subsidies ontvangen. Ze moeten alles uit eigen zak betalen en zijn afhankelijk van de donaties van anderen. Op Facebook is al een tijdje een veiling voor hen gaande. De veiling loopt nog tot en met morgen 20.00 uur, dus u kunt nog meedoen. https://www.facebook.com/groups/2145843672369323/about/

Charlotte heeft een aantal galgo’s opgenomen die onlangs uit de akelige situatie van de horrorboerderij zijn gered, net zoals BaasGalgo dat heeft gedaan. Bij Charlotte staat het herstel van de honden hoog in het vaandel en zij gaat er prat op dat de honden pas naar hun nieuwe familie mogen vertrekken als zij volledig zijn hersteld. De honden verblijven overigens niet in kennels, maar in kleine houten tuinhuisjes, met kussens en dekentjes.

Vanaf nu kunt u dus ook wat galgo’s van 112 Carlota Galgos op onze site treffen die ter adoptie zijn. Deze galgo’s krijgen het label “112CG” mee, zodat u ze makkelijk kunt vinden. Ook op Facebook zullen wij hen gaan volgen en zullen we hun honden en hun nieuwsberichten delen. Wij hopen op een mooie samenwerking. http://www.112carlotagalgos.com/en/

Voor zover wij nu kunnen zien, zal dit voorlopig het laatste asiel zijn, dat wij gaan ondersteunen, omdat we hiermee aan onze maximale capaciteit zitten en wij wel goede service, zorg en nazorg willen blijven leveren.

Bestuur GINN

 

Reageer!

GINN behoudt zich het recht voor om ongepaste reacties aan te passen of te verwijderen. Anonieme reacties worden niet geplaatst.