Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Steun aan de Spaanse shelters

Update 17-02-2018 EXTRA DONATIE Vanwege de grote toeloop van in de steek gelaten galgo's in deze tijd van het jaar, hebben wij als stichting besloten om de asiels extra te ondersteunen. Bij Scooby hebben we deze week voor € 1000 voer laten bezorgen en in de komende week storten wi... (verder)

PAWS/IRGT Transport 16-02-2018

S

In het kader van ons clubmotto “alles voor de beessies” begon 16 feberuari wel héél erg vroeg. Om 07.00 uur werd de bus verwacht te Maastricht met aan boord 9 Ierse honden: Barry, Buster, Whisper, Orca, Una, Mr. Orange, Heidi, Abbey en Clark. De adoptanten zaten met k... (verder)

VEILIGHEID!

S

Wie Facebook heeft, ziet het vast dagelijks voorbij komen, anderen zien het op websites of horen het via via: Er is een hond ontsnapt! Sommige honden zijn snel weer thuis omdat ze zelf terugkomen naar huis of de plek van ontsnappen, via het asiel of via iemand die de hond gevonden heeft en dat... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Kito

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Foto van de dag - Caneli

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

BaasGalgo Transport 10-02-2018

S

Hallo allemaal, gisteren zijn er voor GINN weer 7 honden aangekomen om hier aan hun nieuwe leven te beginnen. Deze keer was de aankomst bij "ons" Hannie. De gelukshondjes van BaasGalgo gisteren waren: Velho, Ronda, Bora, Margarita, Katy en Podenco Ria. Van FBM was Chino the luc... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Campanita

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

In de schijnwerper - Tania Ekkerink

S

Hoi! Ik ben Tania Ekkerink-van Brandenburg. Ik ben 55 jaar, ik ben getrouwd met Petro en samen hebben wij een lieve dochter en schoonzoon. Samen met onze twee honden, Podenco Zina en “grippet” (mix Whippet/Greyhound) Djelli wonen wij in Maastricht. Sinds begin 2015 zet ik m... (verder)

Donaties januari 2018

S

In januari hebben wij een mooi bedrag van € 1.095,14 aan donaties mogen ontvangen. Wij bedanken onderstaande donateurs hiervoor enorm. Met jullie bijdragen kunnen wij weer heel wat honden helpen! Wesley Annaert D.J. Areisen-Molijn Fam. Bodewes-vd Broek Mw. L. Boo... (verder)

29/4 GFNL/GINN-dag

GFNL/GINN windhondendag Vorig jaar hebben GFNL en GINN voor de eerste keer een gezamenlijke windhondendag gehouden en dat is zo goed bevallen, dat we dat dit jaar weer doen. Het evenement is gepland op zondag 29 april 2018 van 11.00 tot 16.00 uur. Locatie is De... (verder)