Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Foto van de Dag - Leo

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Een week naar Scooby

S

Samen met Dineke in mei weer een week naar Scooby geweest om ons heerlijk tussen de vele honden te begeven. We hadden bewust gekozen voor 2 dagen extra voor het reizen, zodat we echt 7 dagen aan de slag konden bij Scooby. Aan de slag bij Scooby als vrijwilliger betekent vooral poep sch... (verder)

FBM Transport 15-06-2019

S

Vele slapeloze nachten gingen aan deze dag vooraf… Natuurlijk voor de adoptanten, maar ook voor de consulenten, de gastvrouw/heer Marian & Michiel, de chauffeurs Maria en Fran die zo`n 27 uur hadden gereden, en ook ik zat zeker de laatste 24 uur aan mijn telefoon geplakt om dit tran... (verder)

Videohoek - Galgoliefde

Hier plaatsen we uw video films. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Stuur uw YouTube-link op naar info@greyhoundsinnood.nl. Vandaag: Dora en Dunja  https://www.youtube.com/e... (verder)

Elzendaal College: Enorm bedankt!

S

Een tijdje terug hebben Kiki en ik in klas 1GA op het Elzendaalcollege te Boxmeer een presentatie gegeven over het windhondenleed in Spanje en Ierland en over onze stichting. De presentatie leverde interessante vragen op. Na ons praatje ging de klas zelf met dit onderwerp aan de slag tijdens d... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Reina

S

Hier ben ik weer. Op 17 maart was het precies een jaar geleden dat ik door mijn vrouwtje en haar man uit Balkbrug ben opgehaald. Het was,  zoals ik toen vertelde, heel erg koud. Vandaag is het een stuk beter wat het weer betreft. Ik heb net heerlijk liggen slapen, want ik was een ... (verder)

Opvang gezocht voor Pinto

We zoeken voor Pinto met spoed een ander opvanggezin. Liefst zonder katten, want we weten niet of hij hier wel mee om kan gaan. Kijk voor meer informatie over Pinto op zijn eigen pagina:  http://www.greyhoundsinnood.nl/honden/pinto... (verder)

Verslag Windhondendag 19-05-2019

S

Mijn herinneringen aan Broekpolder waren fijn, maar nat! Jeetje, wat regende het die laatste keer! Maar nu was de weersverwachting een stuk beter. Hup, vroeg uit de veren, alles ingeladen en op weg naar Broekpolder. Kiki stond mij op te wachten om half 10. Gelukkig was nu - in tegenste... (verder)

Werkbezoek PAWS Ierland

S

Aangezien ik in maart weer voor GINN begonnen ben, deze keer als transportcoördinator en contactpersoon voor de Ierse stichtingen, leek het me leuk om zelf even naar Ierland af te reizen om kennis te maken en de shelter van PAWS Animal Rescue met eigen ogen te bekijken. Afgelopen ... (verder)

PAWS en IRGT Transport 16-05-2019

S

Klein, maar fijn, zo was het Ierse transport dat onlangs weer in Oss aankwam. Het wachten werd veraangenaamd door de koffie met veel lekkers en heerlijk weer. Maar toen de bus eindelijk door het hek heen kwam, verzamelde iedereen zich snel om zo spoedig mogelijk een blik van hun nieuwe hond op... (verder)