Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

2 Gouden Mandjes en een 3e op komst

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Kunst voor GINN - Renate Lenards

S

Renate Lenards maakt leuke tuinbeelden, waaronder een mooie galgokop van vorstvrij beton. We hebben Renate opgenomen onder de rubriek Kunst voor GINN, omdat zij een deel van de opbrengst afstaat voor de windhonden. De windhondenkopjes zijn ook via onze webshop te bestellen, kijk <... (verder)

PAWS Transport 07-12-2017

S

Wat spannend vandaag, het eerste kleine greyhoundtransport bij ons thuis. Er werden 2 honden verwacht, namelijk Lurchermeisje Millie en Greyhoundmeisje Knave. Anne kwam samen met haar 2 zoons, greyhound Sunny en 2 lekkere taarten voor bij de koffie. Inmiddels kreeg ik te horen dat het ... (verder)

Met spoed opvanggezin gezocht!

S

Update 08-12-2017 We hebben een opvanggezin gevonden!!! Lieve mensen, GINN is met spoed op zoek naar een opvanggezin voor Rocket!!! Sinds een paar maanden zit Ierse Greyhound Rocket in een opvanggezin. Helaas hebben we bericht gekregen dat hij een serieuze hartaandoenin... (verder)

GINN bedankt!

Onderstaande mensen willen wij graag bedanken voor hun donaties. Sommigen hebben geld gedoneerd, anderen hebben spulletjes verkocht en de opbrengst aan ons gegeven. Het maakt niet uit hoeveel of op wat voor manier, wij zijn blij dat jullie aan de galgo's denken. Héél hartelijk be... (verder)

Een pup adopteren?

S

Pups... hoe leuk, schattig en vertederend zijn puppies? De meeste mensen smelten bij het zien van een pup en dan ligt een impulsbeslissing om het hondje in huis te nemen op de loer. Dit is natuurlijk met alle pups, maar uiteraard schrijven wij dit over de rescue pups/jonge windhonden, maar vee... (verder)

Videohoek - Duran

Hier plaatsen we uw video films. We zoeken video's met windhonden in de hoofdrol. Stuur uw YouTube-link op naar info@greyhoundsinnood.nl. Vandaag: Duran In bijgaande video is de aankomst, de adoptie en de ... (verder)

Opbrengst veiling FBM

S

Een paar weken terug hebben we besloten om een veiling voor Fundación Benjamin Mehnert op te starten, omdat zij een enorm aantal honden in de ziekenboeg hebben. De foto's spraken boekdelen. Vanaf 1 november konden veilingstukken worden ingebracht en dat gebeurde massaal. De lijs... (verder)

In Memoriam - Gelsomina

S

Gisteravond is Mina rustig ingeslapen in het bijzijn van Arla en nog een paar mensen die van haar houden. Mina heeft bijna 2 jaar van haar leven mogen genieten in Royal Dog Resort en had daar al snel vele harten en de bank veroverd. Vanuit Spanje was gezegd dat ze 10 jaar was t... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Lopi

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)