Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

In Memoriam - Gigi

S

Wij willen jullie laten weten dat wij op 27-11-2019 onze geliefde Galgo Gigi hebben laten inslapen.  Helaas veel te jong, maar het was om haar de verdiende rust te geven. Jos & Henri   (verder)

In Memoriam Odin en Saga

S

Lieve vrienden, Vandaag hebben wij na bijna 10 heerlijke jaren met Odin, en ruim 5 jaar met Saga in ons huis en hart, beide lieverds moeten laten inslapen. De honden waren oud, niet meer in staat om te lopen en ziek. Vandaag thuis afscheid genomen van onze makkers. Wij zijn bedroefd, m... (verder)

GINN op Instagram!

S

GINN op Instagram! Sinds vandaag zitten wij ook op Instagram. Wil je ons hier volgen, ga dan naar dit adres: @GreyhoundsinnoodNederland en dan zien we je daar!   (verder)

FBM Transport 16-11-2019

S

Zaterdag 16 november was het weer zover: het laatste FBM transport van dit jaar met 3 voor GINN gereserveerde hondjes: mooi meisje Pincelita, met haar blonde fuzzy vachtje en haar grappige prik-oren, knappe grote  clown Trust en knappe Maratón die aanvankelijk naar een opvanggezin ... (verder)

Facebookveiling voor BaasGalgo

Het jachtseizoen is al weer in volle gang en dat is bij de diverse asiels goed te merken. Zo ook bij BaasGalgo. BaasGalgo is een kleine club met bescheiden vrijwilligers die eigenlijk nooit veel vragen, maar die al jaren ontzettend veel werk verrichten in moeilijke omstandigheden. Zij worden o... (verder)

Winactie Sponsorkliks!

Beste supporters/donateurs van GINN, SponsorKliks is de winactie "ontvang je aankoopbedrag terug" gestart. Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling). SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je m... (verder)

Foto van de dag - Guapa

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

PAWS en IRGT Transport 26-10-2019

S

Zaterdag 26 oktober was het weer zover, en kwamen er 3 Ierse lurchers en een greyhound naar het zonovergoten Oss. Hoewel alle transporten bijzonder zijn, was deze voor mij toch wel speciaal. Jane is afgelopen zomer gevonden op het platteland van Ierland, zwaar verwaarloosd en onder de ... (verder)

Roos & Marjon's Blog

S

Marjon van der Burgt heeft al vele columns geschreven voor de Greyzette, vergezeld van prachtige foto's en films van haar dochter Roos. We hebben Marjon en Roos nu gevraagd om dit voort te zetten op onze website, omdat het hier beter tot zijn recht komt en omdat we dan meer mensen kunnen laten... (verder)

Foto van de Dag - Dorito

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)