Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Een pyama voor Lauren

S

Vanaf het begin hebben Carla en ik Lauren gevolgd. Jeetje, wat heeft deze prachtige Galgoman laten zien dat het bijna onmogelijke tóch mogelijk is! Wat heeft hij geknokt  Hij gaf niet op. Daarom is het idee geboren om voor hem een fleecepyjama te maken. Ik heb contact gezocht met B... (verder)

GINN bedankt!

S

We mochten van Janette Mooi € 25,- ontvangen, na een sieradenparty in Eefde. Janette, wat lief, heel erg bedankt! Heb je ook interesse in Janette's sieraden? Kijk dan eens op deze pagina. ... (verder)

Scooby Transport 14-04-2018

S

Zaterdag 14 april stond er een Scooby transport op het programma dat rond 9.00 uur in Ospel zou arriveren. Dus we vertrokken bijtijds richting Limburg. Het voordeel van zo'n vroeg transport is dat je Nederland zo mooi ziet ontwaken en links en rechts langs de A2 doemden her en der wat koeien o... (verder)

30/09 Scoobydag!

Op zondag 30 september 2018 wordt de Scoobydag gehouden. Lokatie is zoals vanouds aan de Geffense Plas, Gielekespad 10 in Oss. Het duurt van 11.00 - 16.00 uur. Schrijf deze datum in je agenda!  https://i.imgur.com/la7Mc... (verder)

29/4 GFNL/GINN-dag

GFNL/GINN windhondendag Update 12-03-2018 Vrijwilligers van BaasGalgo zullen aanwezig zijn op ons evenement. Heb je BaasGalgohonden geadopteerd, kom dan vooral naar Oss. Het zou zo leuk zijn als de vrijwilligers "hun" honden weer eens terug kunnen zien... (verder)

GPS Tracker in de aanbieding!

Voor degenen die op zoek zijn naar een GPS Pet tracker: Op Zooplus wordt de Tractive GPS Pet Tracker aangeboden met 50% korting. Klik op deze link:  http://www.zooplus.nl/shop/honden/halsb... (verder)

In Memoriam - Speedy

S

Op 3 april 2018 om 17.15 uur is onze lieve Speedy ingeslapen. Wij hadden Speedy op 25 februari 2006 opgehaald bij GINN en hij is december 2002 geboren. Hij was een hond uit Nederland. Speedy is voor ons een hele fijne hond geweest met wat streken die waarschijnlijk een oorsprong hadden v&oacut... (verder)

Dag 4 bij FBM

S

Verslag van de vierde en laatste dag van het werkbezoek van onze bestuursleden bij Fundación Benjamin Mehnert Maandag, laatste dag. Nog een keer vertrokken we na het ontbijt richting de grangas, gewapend met bezem, poepschep en plastic zak. De velden werden 'gek... (verder)

Dag 3 bij FBM

S

Verslag van de 3e dag van onze bestuursleden op werkbezoek bij Fundación Benjamin Mehnert Gisteravond zijn we met Natascha heerlijk gaan eten in Dos Hermanos en daardoor begon de zondag ietsiepietsie later. Voor ons wel te verstaan, want toen wij om half 9 ginge... (verder)

Dag 2 bij FBM

S

Verslag van de tweede dag van het werkbezoek van onze bestuursleden bij Fundación Benjamin Mehnert Vanochtend stonden we rond half 8 op en gingen na een licht ontbijtje in de gezamenlijke ruimte op pad naar de grangas om poep te scheppen. We weten het, het klink... (verder)