Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Mijn Gouden Mandje - Vida

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

BaasGalgo Transport 07-07-2020

S

Afgelopen 2 nachten hebben maar liefst 16 Galgos (15 grote en 1 kleine) bijna allemaal voor het eerst van hun leven in een huis geslapen na een lange reis vanuit Spanje. Alle 16 honden afkomstig van BaasGalgo en helaas konden de vrijwilligers van BaasGalgo deze keer niet zelf komen rijden. Er ... (verder)

Transport IRGT/PAWS 05-07-2020

S

Afgelopen zondag begonnen we de dag niet met uitslapen en een uitgebreid ontbijtje, maar met zes knappe Ieren! ’s Ochtends om 9.30 reed de bus het terrein in Oss op. De dame en heren chauffeurs hadden nog een druk schema voor de boeg, dus binnen 20 minuten waren ze weer ingepakt ... (verder)

Donaties juni 2020

Beste donateurs, De vakantieperiode is in zicht, wij hopen dat iedereen toch een hele fijne vakantie gaat hebben dit jaar. Maar het zal zeker anders dan anders zijn. Nu de grenzen weer open zijn, hebben we weer wat honden mogen verwelkomen vanuit Spanje en het volgende transpor... (verder)

In Memoriam Holly

S

Update 01-07-2020 Gisteren begin van de avond is Holly over de regenboogbrug gegaan. Na wat zorgen en niet opknappen na een eerder bezoek aan de dierenarts, is ze gisteren opnieuw onderzocht. Er is bloed geprikt en meteen werd duidelijk dat haar nieren vrijwel gestopt waren met werken.... (verder)

Vernieuwde webshop!

Neem eens een kijkje in onze vernieuwde webshop. We hebben het assortiment wat aangepast en op een meer overzichtelijke manier ingedeeld. En niet vergeten: alle opbrengst gaat naar asielen en projecten in Spanje en Ierland, dus daarmee ondersteunt u ook de galgo's en grey's. Ve... (verder)

Scooby Transport 27-06-2020

S

Een verrassings-minitransportje :) Op 6 juni vond het eerste Scoobytransport na de lockdown plaats. Kort daarna werden er al weer twee honden voor ons gereserveerd, galga Lana2 en podenco Malik. Scooby zou een transport met 22 mixhondjes afleveren bij Dierenpension Koningen in ... (verder)

GINN Promotiefilm 2020

Een kleine 10 jaar geleden hebben wij een promotiefilm gemaakt over hoe wij werken om de galgo's te helpen. Er is in de tussentijd veel veranderd. Onze werkwijzen zijn verbeterd, wetgevingen zijn veranderd en we helpen sinds een aantal jaren ook Greyhounds uit Ierland. Tijd voor een ni... (verder)

Foto van de Dag - Violeta

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Foto van de Dag - Sira

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)