Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Donaties maart 2021

S

Beste donateurs, Op 20 maart hebben we maar liefst 10 honden mogen verwelkomen die vanuit de shelter FBM voet op Nederlandse bodem hebben gezet. Wat blijft het toch een bijzondere gebeurtenis om de honden uit de bus te zien komen, niet wetende dat er een heerlijke warme mand staat te w... (verder)

Drie GINN-Galgo's in the picture

Artikel uit "De Limburger" van zondag 4 april: Gigantische foto van geadopteerde Spaanse windhonden siert gevel voormalig Rabobankkantoor in Heerlen Heerlen heeft er een nieuw stuk straatkunst bij. Vanuit de Stadstuin Heerlen kijk je sinds dit weekend uit op ee... (verder)

Windhondendag 18-09-2021

Beste allemaal, Ooo, wat snakken we naar een windhondendag bij de Geffense Plas te Oss. Maar ja, dat vervelende virus, he?! Toch zit er wel een stijgende lijn in de positieve verwachtingen dus hebben wij, Greyhound Friends en GINN, alvast een dag geprikt in de hoop dat we dan toch echt... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Adna en Pelta

S

We zijn verliefd! We geven onze lieve Adna en Pelta een liefdevol en warm huisje. Al enige jaren “deelden” we galgo’s met een vriendin. Omdat we veel van huis waren konden we zelf geen hondjes nemen. Helaas overleed in augustus 2020 het laatste hondje. Wij vonden het ... (verder)

FBM Transport 20-03-2021

S

Gisteren was het de 'Internationale Dag van het Geluk' en wat een geluk gingen 10 Galgo’s op deze dag tegemoet! De FBM-bus was zoals altijd een dag van te voren vertrokken en heeft eerst enkele honden naar België gebracht. Rond 10:15 uur kwam de bus in Maastricht aan. Vandaa... (verder)

Donaties januari en februari 2021

S

Beste donateurs, Graag brengen wij jullie weer op de hoogte van wat we de afgelopen 2 maanden van jullie hebben mogen ontvangen, maar zeker ook wat we met het geld hebben gedaan. In januari en februari hebben wij € 571,20 en € 883, 45 mogen ontvangen. Dat is echt een ... (verder)

Scooby Transport 27-02-2021

S

Afgelopen zaterdag kwamen Fermin en Zacarias voor GINN weer 2 honden brengen die alvast een voorproefje mogen nemen op het goede leven in een huis, ieder in hun eigen opvanggezin. Knappe zwarte Gaitano die maar liefst 13 maanden in de shelter heeft zitten wachten op deze reis, en mooi ... (verder)

Verhoging adoptiegeld

Beste lezer, Helaas merken wij dat beetje bij beetje de kosten voor de honden vanuit Spanje en Ierland stijgen. De bijdragen die wij aan de shelters betalen gaan met € 20,- per hond omhoog, plus de transportkosten die stijgen. Ook de kosten voor de opvanghonden reeds in Neder... (verder)

Klassieke homeopathie

S

Klassieke homeopathie & honden met een verhaal Wij zijn Carin en Elke en hebben een praktijk in klassieke homeopathie voor mens en dier in Wateringen (Zuid-Holland). Wij houden van alle dieren, maar windhonden hebben een speciaal plekje. Carin is opgegroeid met win... (verder)

BaasGalgo Transport 20-02-2021

S

Vol verwachting klopte hun hart…… toen ze vrijdagmiddag in de bus stapten voor de grote reis naar Nederland: Romeo, Esperanza, Valey en Pili. Na hun lange reis stond in Nederland het ontvangstcomité voor ze klaar en nadat de bus het terrein op reed en de hekken wee... (verder)