Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Foto van de Dag - Violeta

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

In Memoriam - Tay

Wij willen jullie laten weten dat Tay niet meer onder ons is. In 2012 kwamen de broers Jay en Tay via een transport uit Spanje, afkomstig van een dodingsstation, in ons leven. Zij bloeiden steeds meer op in gezelschap van onze andere galgo’s en konden enorm genieten van spelen in... (verder)

Kerstactie van Faye

Jong geleerd, oud gedaan. Faye heeft al eerder een goeie actie gehad voor de honden en heeft lege flessen opgehaald en daarvan heel veel voer kunnen kopen. Dit voer is toen meegegaan met het BaasGalgo transport. Nu komt Faye met een nieuw creatief aanbod. Als je hiervan niet in de kerststemmin... (verder)

Foto van de dag - Rocco

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Mijn Gouden Mandje - Duque

S

Vraagt u zich wel eens af hoe het nou gaat met de hondjes die geadopteerd zijn? In onze rubriek "Mijn Gouden Mandje" ziet u hoe het met de GINN hondjes gaat. Wilt u ook vertellen hoe het met uw pas geadopteerde lieve langneus gaat? Stuur dan uw verhaal (foto's zeer welkom!) onder vermelding va... (verder)

Transport PAWS 06-12-2018

S

Vandaag 6 december was het laatste PAWS Ierland transport dit jaar. Millie, Jupiter, Asher en kleine Babs kunnen nog net voor de feestdagen genieten van de lekkernijen en een warm mandje. Rond 12.00 uur zou het transport arriveren. Ze kwamen gelukkig iets vroeger dan verwacht. Tony dee... (verder)

Donaties november 2018

In de maand November 2018 hebben we weer een mooi bedrag aan donaties mogen ontvangen. Totaal kwam het bedrag op € 1.149,95. Dit bedrag is tot stand gekomen dankzij een aantal extra donaties. Een daarvan is van Charity Solid Shampoo bars. Zij verkopen eigen gemaakte zeepjes, shampoos etc,... (verder)

BaasGalgo Transport 01-12-2018

S

Hallo allemaal, Deze maand hebben we maar liefst 3 aankomsten en dus nog een mooi aantal honden die de winter niet meer in de shelter doorbrengen, maar in een lekkere mand of op de bank. Als eerste kwam gisteren de rode bus van Baas Galgo vandaag met weer 7 honden voor GINN, wa... (verder)

Webshopactie!!

S

Decembermaand = Feestmaand Onze webshop heeft een mooie actie voor uzelf of voor onder de kerstboom: Keuze uit 6 kettingen, u mag er 2 uitkiezen t.w.v. € 15,- + sleutelhanger t.w.v. € 2,50 + sticker “Saving Galgos & Greyhounds” t.w.v. &euro... (verder)

In Memoriam - Spike

S

Spike is afgelopen zondag zeer plotseling overleden. Hij werd in 2010 door ons geadopteerd. Toen was hij 3 jaar en had een verleden in de hondenracerij. Spike bleek een sociale, zachte en slimme hond met een uitgesproken persoonlijkheid. Hij werd een echte huisgenoot en kende a... (verder)