Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Donaties december 2020

S

Yes!! Nieuw jaar, nieuwe kansen!! Maar eerst kijken we nog even terug naar december, want wij hebben het jaar echt met een héél goed gevoel afgesloten. In december hebben we € 1.180,- aan donaties mogen ontvangen. Het Teaming-geld van december bedroeg € 90,- en ... (verder)

Opbrengst veiling Scooby

Zo! De Gekke Prijzentiendaagse Veiling voor Scooby zit erop en wat een geweldig bedrag mogen we aan hen aan het eind van dit jaar overmaken: € 627,50! Er staan nog 2 biedingen open. Hopelijk kunnen we die dit jaar ook nog afhandelen en kunnen de bieders hun gewonnen items ontvange... (verder)

Kerstspecial 2020

Wat een jaar hebben we achter de kiezen...bizar! In het begin was het hartstikke spannend of de transporten nog wel door konden gaan, maar gelukkig begon dit al snel weer te lopen. En zo beetje bij beetje druppelden de honden binnen. Voor allemaal stond er een lekkere mand klaar: bij een adopt... (verder)

BaasGalgo Transport 19-12-2020

S

Vroeg in de morgen was hij er dan weer, de rode BaasGalgo bus, waarmee Ana, Elena en Rober maar liefst 13 honden naar hun nieuwe thuis brachten. Voor GINN kwamen er 9 honden aan op een bijzondere locatie! Om alles zo veilig mogelijk en volgens de Corona-regels te laten verlopen, hebben... (verder)

Veiling voor Scooby

Ook dit jaar weer een Facebookveiling voor een van de asielen die wij ondersteunen. In 2017 was FBM aan de beurt, in 2018 PAWS Ierland, in 2019 BaasGalgo, dus 2020 is voor Scooby, het asiel waar het voor GINN allemaal mee begon in 1999. En nog steeds een van de grootste asielen in Spanje, met ... (verder)

FBM Transport 05-12-2020

S

Hoor wie klopt daar kinderen, hoor wie klopt daar kinderen.... veel mensen vol verwachting voor het heerlijke avondje, maar veel mensen gisteren vol verwachting voor een heerlijke dag, namelijk de aankomst van Lupio, Azúcar en Omero vanuit FBM.  Het werd een beetje spannend... (verder)

Donaties november 2020

S

Beste lezer, Hierbij ziet u ons donatie-overzicht van de maand november. We mochten € 600,45 ontvangen. Daarvan gaat natuurlijk een gedeelte naar de honden die in diverse opvanggezinnen verblijven, maar ook hebben we € 253,03 betaald voor een operatie die Ierse Jodie ... (verder)

IRGT/PAWS Transport 28-11-2020

S

Drie prachtige langbenen uit Ierland hebben deze week hun gouden mandje gevonden in Nederland. Afgelopen zaterdag brachten Ian en Paul ons Jodie en Rex van PAWS en Chill van IRGT. Chill (pet name Amy) is een klein, zwart meisje die het geluk had uit een Iers opvanggezin te komen, waar ... (verder)

Greyhounds: rennen voor je leven

S

Ierland, het land van glooiende groene heuvels, eeuwenoude volksverhalen en meeslepende muziek. Het lijkt er haast idyllisch, maar achter dit sprookjesachtige beeld schuilt een gruwelijke werkelijkheid – die van de greyhounds. Deze zachtaardige superatleten worden gedwongen mee t... (verder)

Sponsoring gezocht voor Rubi

S

Een tijdje geleden is Puri van 11 jaar naar Nederland gekomen en naar een opvanggezin gegaan, waar ze de naam Rubi kreeg. Tijdens haar sterilisatie in Spanje zijn er knobbeltjes ontdekt in de melkklieren en die zijn onderzocht. Helaas bleek 1 melkklier kwaadaardig weefsel te bevatten e... (verder)