Welkom op onze Nieuwspagina!

Hieronder vindt u het nieuws in volgorde van binnenkomst. Rechts, onder Onderwerpen kunt u het nieuws selecteren per onderwerp. Klikt u hiervoor op 1 van de labels. In de nieuwsberichten kunt u de foto’s aanklikken voor een vergroting.

Nieuws

Onze opvanghonden juni 2018

Wij hebben een aantal galgo’s die al in Nederland verblijven in een opvanggezin. Voordeel hiervan is dat zij alvast hebben kunnen wennen aan hun nieuwe situatie: het leven in huis, zindelijk worden, de dagelijkse routines, verkeer, omgang met mensen etc. En we hebben goed nieuws! Al onze... (verder)

GINN bedankt Elzendaal College!

Vorig jaar zijn we benaderd door het Elzendaal College te Boxmeer om daar een presentatie te geven over het windhondenleed. Dit jaar werden we weer uitgenodigd en heeft Carin van der Meulen onlangs een presentatie gegeven aan klas 1Haa. Gekoppeld aan het goede doel per klas, volgde een... (verder)

Transport FBM 09-06-2018

S

Op 09-06-2018 zat ik om 08.15 uur in de auto richting Maastricht om de honden van FBM mee te verwelkomen. Voor mij was dit transport extra bijzonder, omdat ik in het voorjaar deze honden in Spanje al had mogen ontmoeten. Bij aankomst in Maastricht waren de eerste adoptanten al gearrive... (verder)

Foto van de Dag - Reina

S

Hier plaatsen we de foto van de dag. We zoeken guitige, ondeugende of gewoon lieve foto's. U heeft er vast stapels liggen. Stuur ze op naar info@greyhoundsinnood.nl onder vermelding van "Foto van de dag" en wij plaatsen ze... (verder)

Conclusie Reu vs Teef

S

Een tijdje geleden hebben we de vraag voorgelegd of er een voorkeur is voor een reu of een teef en de reden waarom. Daar zijn heel veel reacties op gekomen en bedankt daarvoor. Er zat natuurlijk een reden achter deze vraag en dat is dat wij op basis van de plaatsingen zien dat er meer ... (verder)

GINN op Teamingnet

Stichting Greyhounds in Nood (GINN) is een stichting die geen inkomsten, overheidssteun of subsidie ontvangt. Donaties zijn dus altijd heel erg welkom en daarom hebben wij een Teaminggroep aangemaakt.(verder)

112 Carlota Galgos

S

Een tijdje terug is GINN benaderd met het verzoek of wij iets kunnen betekenen voor Charlotte del Rio die een kleinschalig asiel in Spanje runt. Dit asiel draagt de naam “112 Carlota Galgos”. bor... (verder)

Donaties mei 2018

In Mei 2018 hebben wij een enorm mooi bedrag van € 1.220,00 mogen ontvangen! Dit mooie bedrag danken wij aan een aantal grote donaties. Wij willen onderstaande donateurs bedanken. Met jullie bijdrage, groot of klein, kunnen wij weer heel wat honden helpen! https://imgur.c... (verder)

PAWS Transport 26-05-2018

S

Een puppentransport, hoe leuk is dat! Om 10.00 uur vanmorgen kwam alleen Tony de 4 hondjes voor ons brengen. Molly, het ieniemienie whippetmeisje, Spot, Ben en Freckles. Freckles werd, net voordat hij mee zou komen met het transport, geannuleerd. Iedereen in rep en roer. Dit ko... (verder)

Scooby Transport 12-05-2018

S

Afgelopen zaterdag 12 mei was er weer een aankomst van honden uit Scooby en voor GINN zaten er 5 galgo's in de bus. Allereerst was daar Jana. Dit meisje heeft 2 jaar in de Residencia van Scooby gezeten en iedereen was dan ook heel blij dat ze na al die tijd haar Gouden Mandje zou krijg... (verder)